Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog. Tabletta után?
Figyelt kérdés
Sziasztok! segítségre lenne szükségem, sajnos most oroshoz se tudok elmenni, a papírján meg annyira nem találtam infót és most kezdtem el csak szedni, szóval eléggé tapasztalatlan vagyok. Most fogyott el az első levél tabi, most elvileg meg kell jönnie, és ha majd elmúlt a menzesz, akkor kell újra elkezdeni a tablettát szedni? Valamint egyből hat majd? Vagy kell neki pár nap. (rosszindulatúak kerüljenek)2018. máj. 20. 09:12
1/5 anonim válasza:
Sokat segítene, ha leírnád a gyógyszer nevét. Mert nem mindegy, mikor kezded az új levelet (vagyis nem mindegy, hány nap szünetet tartasz).
2/5 anonim válasza:
Ne haragudj,de csak annak lehet ilyen jellegű problémája,aki nem tud olvasni.
A tájékoztatóban CSAK információ van,olvasd csak el,egyértelműen le van írva,ne légy már lusta.
3/5 anonim válasza:
21 napig szeded a gyógyszert, én szerdán kezdtem el. Az utolsó napom a levélből kedd volt. Következő hét szerdán pedig bevettem az első szemet a következő levélből (szóval a szünet 7 napos, ergo a 8.napon veszed be a következő levél első szemét.)
4/5 A kérdező kommentje:
Es azalatt a 7 nap alatt nincs vedettseg ugye? Es majd ha az elso nap beveszem megint akkor mar lesz?
2018. máj. 20. 16:54
5/5 anonim válasza:
Ha normálisan szeded védett vagy a szünetben is. És nem feltétlen fog elmulni addigra a menstruációd, pl nekem a szünet 5. napján jön meg, tehát mire elkezdem a 8.napon, még tart a menstruációm.
De ezek mind le vannak írva a tájékoztatóba világosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!