Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Mistral tabletta már hat másfél hét után?
Figyelt kérdés
Először szedek gyógyszert és a menstruaciom első napján kezdtem el beszedni. A beteg tájékoztató azt írja 7 napig kiegészítő fogamzásgátlás. Mindig pontosan ugyan abba az időpontban szedtem be de másfél hét után elment bennem. Lehet ebből baj? Köszönöm a válaszokat elore is2018. máj. 10. 08:44
2/14 anonim válasza:
Egyébként a betegtájékoztató ezt írja:
"Ha követi az előírásokat, a fogamzásgátló tabletta már bevételének ELSŐ napjától kezdve védelmet nyújt a nem kívánt terhesség ellen."
3/14 anonim válasza:
De miért azután merül fel benned a kérdés, hogy már beléd élvezett? Előtte nem gondoltatok arra, hogy utána kéne nézni, biztos védett vagy-e? Ilyenkor már nem mindegy? Fogamzásgátló szedése mellett amúgy se vehetsz be esemény utánit :D
4/14 A kérdező kommentje:
Utolsó inkább maradj kussba mert a beteg tájékoztató tényleg azt írja hogy az első szemtől véd ha a menstruacio első napján kezdem szedni. Én meg a 13. szem után voltam együtt
2018. máj. 10. 09:32
5/14 anonim válasza:
Igen, így kell ezt. Összefüggő mondatok értelmezés nem megy, de felháborodás az van. Akinek kussba kellene maradni az nem is tudom ki. Miután Jancsika megtöltött nem mindegy mikor véd?
6/14 A kérdező kommentje:
Tudtommal a fogamzásgátló arra szolgál hogy védjen! Szóval nem értem miről beszélsz:)
2018. máj. 10. 10:20
7/14 anonim válasza:
Ha tudnád nem kérdezted volna meg.
8/14 A kérdező kommentje:
Te beszélsz baromságokat mi az hogy mindegy ha már beléd ment? Ember gyógyszert szedek nem védekezés nélkül szexelek!!!
2018. máj. 10. 11:31
9/14 anonim válasza:
Ember, te kérdezed meg hogy mikortól véd, miután beléd ment. Ember. Érted az epic failt?
Gondolom nem. Akkor elárulom. A mikortól véd kérdést előtte kellett volna feltenni.
10/14 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább dugulj be!
2018. máj. 10. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!