Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem görcsöl a hasam és semmi jele annak, hogy menstruálni fogok a gyógyszer mentes héten, mit tegyek?
Egyáltalán jele sincs annak, hogy megjönne, így a negyedik nap reggelén.
Egy hónapja szedem a fogamzásgátlót, 8. szem után hagytuk el a gumit és legelső naptól szedem a gyógyszert ami a tájékoztató szerint így az első naptól hat.
Miért nem jön meg? Terhes lehetek? Vagy ez normális?
Hogy jelét se érzem a dolognak.
Máskor már kicsit görcsölt a hasam vagy valami, így tudtam hogy a héten mondjuk nem jön.
Értem, hogy a gyógyszer megszünteti a menni alatti fájdalmakat,de ennyire?
Te nem menstruálsz a gyógyszer szedése alatt.Nincs természetes vérzésed,csak egy mű ciklusod.Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Tájékoztató:
"Ha az összes sárga tablettát rendesen bevette, nem hányt, nem volt súlyos hasmenése, és nem szedett más gyógyszert, akkor nem valószínű, hogy terhes lenne.
Ha a várt vérzés kétszer egymás után nem jelentkezik, lehet, hogy terhes. Azonnal keresse fel kezelőorvosát. Addig ne kezdje el a következő csomag szedését, amíg nem bizonyosodott meg arról, hogy nem vár gyermeket."
De,ahogy előttem is írták,még van idő,hogy jelentkezzen a megvonásos vérzésed.
Mikor én fogamzásgátlót szedtem, csak annyi jelét éreztem a mensi közeledtének, hogy le sem szálltam a pasimról.
És mellette non-stop masztiztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!