Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem görcsöl a hasam és semmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem görcsöl a hasam és semmi jele annak, hogy menstruálni fogok a gyógyszer mentes héten, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyáltalán jele sincs annak, hogy megjönne, így a negyedik nap reggelén.

Egy hónapja szedem a fogamzásgátlót, 8. szem után hagytuk el a gumit és legelső naptól szedem a gyógyszert ami a tájékoztató szerint így az első naptól hat.

Miért nem jön meg? Terhes lehetek? Vagy ez normális?

2018. máj. 13. 09:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Melyiket szeded?
2018. máj. 13. 09:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Altforalle
2018. máj. 13. 09:55
 3/12 anonim ***** válasza:
7 napos a szünet, te meg még csak a 4.-en vagy. Mi a gond? :D
2018. máj. 13. 10:01
 4/12 A kérdező kommentje:

Hogy jelét se érzem a dolognak.

Máskor már kicsit görcsölt a hasam vagy valami, így tudtam hogy a héten mondjuk nem jön.

Értem, hogy a gyógyszer megszünteti a menni alatti fájdalmakat,de ennyire?

2018. máj. 13. 10:05
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Mikor én gyógyszert szedtem, sosem volt előjele annak, hogy megjön, mivel ez nem igazi menstruáció, csak megvonásos vérzés. PMS-em sem volt, gyogyi nélkül persze már 1 héttel korábban is érzem a jeleit. Szerintem már bármikor megjöhet neked, ne aggódj.
2018. máj. 13. 10:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Te nem menstruálsz a gyógyszer szedése alatt.Nincs természetes vérzésed,csak egy mű ciklusod.Semmi köze a kettőnek egymáshoz.

Tájékoztató:

"Ha az összes sárga tablettát rendesen bevette, nem hányt, nem volt súlyos hasmenése, és nem szedett más gyógyszert, akkor nem valószínű, hogy terhes lenne.

Ha a várt vérzés kétszer egymás után nem jelentkezik, lehet, hogy terhes. Azonnal keresse fel kezelőorvosát. Addig ne kezdje el a következő csomag szedését, amíg nem bizonyosodott meg arról, hogy nem vár gyermeket."

De,ahogy előttem is írták,még van idő,hogy jelentkezzen a megvonásos vérzésed.

2018. máj. 13. 10:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a megvonásos vérzés rendszerint a szünet 5-6. napján jön meg. Tudod, mikor érzek icipici görcsöt? Kb fel órával a vérzés jelentkezése előtt. :D Teljesen normális, hogy nincs fájdalmad, és hogy még nem vérzel. Az a lényeg, hogy a 7 napos szünetben jelentkezzen a vérzés. Ez kezdődhet a 7. napon is.
2018. máj. 13. 11:05
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

Mikor én fogamzásgátlót szedtem, csak annyi jelét éreztem a mensi közeledtének, hogy le sem szálltam a pasimról.

És mellette non-stop masztiztam

2018. máj. 13. 11:21
 9/12 anonim válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatót, erre van.... Egyébként ha egy hónapja szeded akkor ez normális. Felborult a hormonrendszered. Három honapig bármi megtörténhet, kimarad, vagy több ideig verzel. Bármi, ne aggódj terhes nem lehetsz, ha szabályszerűen minden nap ugyanabban az időpontban bevetted és nem hagytál ki egy szemet sem.
2018. máj. 13. 17:19
 10/12 anonim válasza:
47%
Akkor hat a fogamzásgátló tabletta az első naptól ha a menstruációd kezdetekor az első nap vetted be. De érdemes várni ilyenkor 2-3 hetet hogy 100% os legyen a védelem. Ha kihagysz egyet akkor már van esélyed teherbe esni.
2018. máj. 13. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!