Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok hogy tudom sokáig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy tudom sokáig elnyújtani az aktust? Már hogy ne elvezzek el hamar?

Figyelt kérdés
2018. máj. 3. 07:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Olvastam ezt a kegel dolgot.

Nem egyértelmű nekem elég bonyolult.

2018. máj. 5. 08:19
 12/12 anonim válasza:

Próbáljátok ki egyszer, hogy egy nap 3x csináljátok.

A 3. alkalommal már nem fogsz hamar elmenni.

Ennek egy kicsit puhább verziója, hogy relatíve gyakran csináljátok. Nem kell megvárni, és csak akkor kezdeményezni, amikor már egyébként is akkora izgalom, hogy szinte egy érintéstől el tudnál menni.

Kettőn áll a vásár, azaz, ha nem jönne össze olyan gyakran a közös szex, ami az előzőt segítené, használd a köztes időben kezed. Lehet, hogy furán hangzik, de az mindig olyan lesz, amilyennek te szeretnéd :)

Harmadik jó tanács, próbáljatok olyan hangulatot teremteni az aktushoz, hogy mindketten egyformán nyugodtan legyetek. A lényeg, hogy ne legyen se benned, se a másikban félelem, megfelelési kényszer. Relax. (Vagy legyetek egyformán felajzva; néhány alkalom egyébként sem tart 2-5 percnél tovább, a nőnél sem, ilyen is kell)

Negyedik megoldás lehet, hogy próbáld a partnered hasonló izgalmi szintre hozni pl. előjátékkal, és akkor neki se sok lesz már hátra.

2018. máj. 9. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!