Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet fogamzásgátló mellékhatá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet fogamzásgátló mellékhatása, hogy fel vagyok fújódva, mint egy lufi?

Figyelt kérdés
Most hagytam abba a gyógyszer szedését (szombaton kellett volna elkezdenem az újabb levelet), illetve ezzel egyidőben elkezdtem szedni az Elevitet (2 naponta 1 szem). Ilyet mindig akkor szoktam érezni, amikor megvan, egyébként utána elmúlik ez a puffadás, de már szombaton elmúlt a mensim, és még mindig lufi vagyok. Nálam lehet, hogy ez egy mellékhatása a gyógyszer abbahagyásának vag a magzatvédőtől van?
2007. nov. 29. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
A hormonszint változásától szerintem lehet. Az Elevit sokakból vált ki emésztési prolémát, nekem hasmenésem volt. Próbáld meg reggeli után bevenni, talán javul a helyzet.
2007. nov. 29. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha jól sejtem babát szeretnétek...Az elevitről nem hallani túl sok jót..én nem is szedem.egyél helyette sok zöldséget gyümölcsöt!És akkor te sem puffadsz annyira.A fogamzásgátlónak nincs ilyen mellékhatása.
2007. nov. 30. 08:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is így jártam. Abbahygtam, elkezdtem szedni az Elevitet, és 2 hónapig olyan volt a hasam, mintha egbyől terhes lettem volna, de minimum a 4. hónapban. :) Aztán utána valahogy leapadt.
2007. dec. 6. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!