Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki a megszakitàsos mòdszerrel szexszel? Ès mèg soha nem lett àltala terhes?
Mi 7 éve vagyunk együtt megszakításosan. Soha nem lettem terhes. Bár idén már ráállunk a babatémára.😊
28N
Kedves #12/13,
a Gyakorin a megszakításos védekezésnek harcos ellenzői vannak, mint Asszonypajti, és még sokan mások. Ők azonnal piros kezet nyomnak minden válaszra, amiben nem az áll, hogy a megszakítás az nem védekezés, hogy megszakítással csak teherbe esni lehet. Nincs mérlegelés, punktum.
Az, hogy tökéletes kivitelezés esetén csak fele olyan hatékony, mint a gumióvszer (szintén tökéletesen használva), az nyilván a nemzetközi orvoshordák rosszindulatú összeesküvése következtében került bele a Pearl-indexbe.
A tréfát félretéve, nyilván nehezebb tökéletesen kivitelezni, könnyebb elrontani, mint egy gumit felhúzni. Ezért nem ajánlott a kezdőknek, nagyon fiataloknak, de összeszokott pároknál beválhat. Mondom, 100 nőből, akik egy éven át jól kivitelezetten megszakítással védekeznek, 4 lesz terhes, míg akik ugyanilyen hibamentesen használják a gumit - 2.
Sapienti sat.
Off:
"Néha használunk pharmatex hüvelykrémet bár már megkaptam itt, hogy az csak kiegészítő védekezés-szerintem nem."
Én is azt hittem, 8 éves a fiam:)
Lehet le leszek pontozva, de mi igy csináljuk.
A szerencse folytán már 4 éve lassan, hogy nem történt 'hiba' bár nem lenne az, hisz együtt tervezünk.
Ettől függetlenül nagyon sokan teherbe tudnak igy esni, ezt a 'sikerélmények' olvasása mellett is figyelembe kell venni! Lehetséges, hogy én nagyon nehezen fogok teherbe esni, ha majd konkrétan azt akarjuk, ezért nem történt még 'baj'.
6 evig (kiveve elejet) mi is igy csinaltuk, de tisztaban voltunk vele, hogy lehet gyerek lesz.
Akkor lett, amikor eloszor nem vedekeztunk (csak utolag, esemeny utani, szandekosan, mert volt), akkor viszont rogton. Meg 3 honap... :)
Asszinypajti, rolam mi a velemenyed? En elmondtam, hogy igy csinaljuk, de masnak nem javaslom es nem ajanlgatom. Hazudnom kellett volna inkabb, hogy a gyk torzskozonsegenek tetszen? Miert sert egyeseket, hogy NEKUNK mukodik, szeretjuk? Mi volt haszontalan a valaszomban? Indoklast kerek, nem a szokasos felsobbrendu dumat.
Meg egyszer a fogyatekosok kedveert: masoknak nem ajanlom, de nem fogok sunnyogni es hazudni sem.
Az american planned parenthood oldalan, azt irjak, hogy nornal esetben az elovaladekban nagyon keves embernel fordul elo, elenyeszo eletkepes spermium. Elsosorban halott spermiumok vannak benne.
Namost ha a fiu elotte matyizott vagy masodik menet akkor ez az allitas mar nem igaz.
Nagyon keves ferfi kepes akkora önkontrollra, hogy a megszakitasosdi jarhato ut legyen. Es ők sem az utolso pillanatban huzzak ki.
Tenyleg csak olyanoknak jarhato út, akiknel nem "baj" ha gyerek lesz belőle.
Inkább védekezzetek normálisan.
Gumival. Esetleg nuvaring?
Ha nagyon muszaj tonkreverned a hormonhaztartasod akkor bogyoval...
Spiralt tenyleg inkabb hagyjuk meg azoknak akiknek mar van gyerekuk es nem is akarnak tobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!