Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan aki a megszakitàsos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki a megszakitàsos mòdszerrel szexszel? Ès mèg soha nem lett àltala terhes?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 13. 13:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%

Én még soha nem lettem általa terhes.

Béla

2018. ápr. 13. 13:49
 2/20 A kérdező kommentje:
De ezàltal lehet teherbe ejtettèl valakit...
2018. ápr. 13. 13:51
 3/20 anonim ***** válasza:
46%

Jelen. De olyan emberrel csinalom, akivel nem lenne katasztrofa ha gyerek lenne, es az elejen mi is hasznaltunk ovszert. Ezt csak akkor csinald, ha eleted szerelmevel vagy es nem bannad, ha gyerek lenne belole (vagy egy abortusz neked nem nagy cucc). Ja es erre nagyon keves ferfi kepes. Akik azt allitjak, hogy igen azt oszd el meg tizzel. Es mi sem ugy csinaljuk, hogy utolso pillanatban rantja ki. Elovaladeka nincs. Ha lenne nem vallalnam. Ot eve mukodik.

Szoval egy csomo szempont miatt mondtam azt, hogy oke. Masnak ezt en soha, soha nem ajanlom, mert masoknal ez a sok tenyezo nincs meg.

2018. ápr. 13. 14:03
 4/20 anonim ***** válasza:
67%
Az összes ilyen kérdést te írod ki? Vagy most épp ez a téma a menő?
2018. ápr. 13. 14:03
 5/20 anonim ***** válasza:
50%

Szüleink állítólag így csinálják/csinálták és csak ketten lettünk a tesómmal, mi is akkoriban amikor akartak minket, közel harminc év alatt.

25/F

2018. ápr. 13. 14:11
 6/20 anonim ***** válasza:
45%

Mi is így vagyunk.Néha használunk pharmatex hüvelykrémet bár már megkaptam itt, hogy az csak kiegészítő védekezés-szerintem nem.

Ha úgy vagy vele, hogy nem baj ha becsúszik a baba oké, ha nem, akkor válassz valami biztos fogamzásgátlót mert attól, hogy valakinél működik, egyáltalán nem biztonságos.

2018. ápr. 13. 14:13
 7/20 anonim ***** válasza:
78%

Akinek mákja volt, vagy egyéb dolgok miatt nehezebben jön össze egy terhesség, az biztos.

Jobb lenne védekezni, mint néhány ilyen ember "sikerén" felbuzdulva így szexelni.

2018. ápr. 13. 14:23
 8/20 anonim ***** válasza:
44%
Mi igy sexeltunk az exemel 3 evig, bar en anyira szerettem, hogy szamomra nem lett volna baj ha teherbe esem.. De igy, hogy szakitott orulok, hogy nem lettem..
2018. ápr. 13. 14:26
 9/20 Noren1989 ***** válasza:
36%

Ittvagyok, jelentem.

Még sose lettem terhes.

Az asszony sem.

2018. ápr. 13. 14:32
 10/20 anonim ***** válasza:
52%
En 2 evig “vedekeztem” a volt baratnommel a megszakitasos modszerrel. Szerencsere egyszer sem volt baj. Vagyis volt. 4-szer mentem el benne, akkor mentem gyogyszert szerezni, nagy-nagy nehezen sikerult.
2018. ápr. 13. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!