Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 17 éves lány vagyok fáj a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lány vagyok fáj a hasam és még mindig nem jött meg! Ha fáj a hasam akkor az jelentheti azt hogy babát várok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 11:34
 1/6 anonim válasza:
100%
Ha már éltél nemi elétet akkor van rá esély menj el a patikába vagy egy orvoshoz sűrgősen !
2010. jún. 12. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze a hasfájás egyenlő a tehességgel!Ezt 17 évesen nem tudni...ehhhh
2010. jún. 12. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne,egy "r" betű kimaradt.
2010. jún. 12. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
De irigylem a fiatalok problémáit...
2010. jún. 12. 11:43
 5/6 anonim válasza:
Lehet azért fáj a hasad, mert nem soká megjön. De ha szexeltél nemrég és nem védekeztél, akkor menj és vegyél egy tesztet. Szerintem a legolcsóbb nem a patika, hanem Rossmann, dm, ilyesmi.) Nem kell mindjárt rosszra gondolni. Fő a nyugalom, de ha ennyire félsz, akkor teszt.
2010. jún. 12. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:
ha nem védekeztetek, akkor szted mi a válasz a kérdésedre?? lehetsz terhes..
2010. jún. 12. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!