Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gumit használunk, múltkor nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumit használunk, múltkor nem vette észre, h elélvezett és még elég sokáig tovább csináltuk, lehet, h becsúszott egy-két kissrác?

Figyelt kérdés

nem olyan nagy gond ha teherbe esek, sőt, az élettársam oda lesz meg vissza. (azon is gondolkodtam már, h nem direkt próbálkozott-e?)

a lényeg h ha vkinek van hasonló tapasztalata, esetleg így esett teherbe, az írjon. nem csúszott le a gumi (tudtommal:D) de kb egy hete késik...

2010. jún. 12. 11:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

hát azt tapasztalatból tudjuk, h olyan nagyomn is van, h simán tovább áll egy faszinak, olykor, hiába,h elélvezett.

23 vagyok, párom 29

2010. jún. 13. 08:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Az elélvezést csak érzi...gondolom,hogy valamennyi nyomot csak,hagy benne egy orgazmus.
2010. jún. 13. 09:48
 13/14 anonim válasza:

És Te sem vetted észre hogy elélvezett? Azt meg hogy??

Ha meg gumit használtatok akkor nem értem a kérdést, ha van gumi tök mindegy mikor élvez el és hogyan.

2010. jún. 13. 18:57
 14/14 anonim ***** válasza:

könyörgöm!!! tényleg ilyen vakok vagytok?

FAKE az egész!!!!

2010. jún. 13. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!