Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoptatás alatt szedhető fogamzásgátlóról (cerazettről) mit tudni?
El lehet tőle hízni? Van valami mellékhatása a babára?
Mikortól kezdhetem szedni, ha még a szoptatás miatt nincs menstruációm, és azt írja a mens. 1. napjától kell szedni.
Nem kell megvárni az első mensest el lehet kezdeni és folyamatosan kell szedni, nem kell 7 nap szünetet tartani."2 hét után kezd védettséget adni és minden nap ugyan abban az időben kell bevenni. Ha kimarad 1 véletlenűl akkor már nem biztos a hatás. Van akinél nem okoz semmilyen gondot a szedése.
Sokaknál mensest kimaradást okoz, pecsételővérzést, éhséget, szőrősödést, pattanások is lehetnek tőle.
Én elkezdtem, de inkább abbahagytam.
nem kell valakinek 5000ért, bontatlan doboz?
én így nem merem szedni.
Az első válaszoló és az előző is én vagyok. Nem kell lehurrogni az embert és nem okoskodtam én csak leírtam, hogy nálam milyen mellékhatások voltak ugyan is ez volt a kérdés!!
DE ISMÉTLEM NEM MINDENKINEK OKOZ MELLÉKHATÁST A GYÓGYSZER. PRÓBÁLD KI.
"Az első csomag Cerazette megkezdése
Amennyiben az előző hónapban nem előzi meg hormonális fogamzásgátlás:
Várja meg a következő havivérzését. A filmtabletták szedése kezdődjék a természetes ciklusának az első napján (vagyis a menstruációs vérzés első napján). A 2.-5. napon történő kezdés megengedett, de az első ciklus alatt még barrier típusú (pl. óvszer) védekezés kiegészítő alkalmazása is javasolt a tablettaszedés első hét napján."
Hát nem tudom, de a pharmindex.hu-n fenn van a betegtájékoztatója és a fenti szöveget onnan másoltam ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!