Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak, hogy az óvszer kilyukad és terhes leszek?
4:
En is elhasználtam már párezer gumit es talán 3 alkalommal szakadt ki
utolsó: én is ezt hittem, addig amíg az első ki nem szakadt, egyszerűen csak feladta. Szerinted ezek között nincs hibás darab? Nem az első percben szakadt ki, már nyomtuk fél órája, bekeményítettünk, pózt váltottunk és egyszerűen csak valami kis szakadás történt. Pech.
Ez nem a bénaságon múlik, hibás volt a darab amit nem veszel mindig észre. Ha csak egy 10 perces gyors menetet nyomunk valszeg nem történik semmi sem.
Hát nem tudom, amíg szét nem szakad addig nem látod rajta a lyukat.
Én konkrétan fogtam egyet és még a csomagolásában keresztül szúrtam egy tűvel. Utána kibontottam és megnéztem a lyukat, hát nem találtam meg. Még fel is tudtam fújni, nem eresztetett :)
Szóval ha 100%-ra szeretnél menni akkor igyál limonádét. Arra figyelj, hogy ne előtte és ne utána idd, hanem helyette :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!