Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan akik a fogamzásgátló tabletta miatt szakította?
Nem én szedem, hanem a batárnőm.
Kértem többször, hogy amikor megy az orvoshoz beszéljen vele, hogy nem-e szedhetne másikat.
Hiába kértem ez nem történt meg.
Megcsalni nem fogom, de már egy ideje csak szenvedek mellette. Az önbizalmam már a 0 közelében a folyamatos visszautasítás miatt.
Volt szó arról is, hogy hagyja abba teljesen és használjunk gumit, de ő szedni akarja.
Pedig ez így nagyon nem jó.Azt nem értem,hogy őt hogy-hogy nem zavarja,hogy a libidója a béka feneke alatt van.
Mérgezi magát a tablettával és még csak be sem válik.
Talán megkérdezhetnéd tőle,hogy miért tartja annyira fontosnak szedni,ha szexelni nem szexel.Lehet,hogy más oka van,csak nem akarja mondani,pl.valamilyen nőgyógyászati probléma.
Pedig ennek a végére kell járni,mert ez nem normális.
Mióta szedi a tablettát?
Ha ő nem akar változtatni a dolgon,akkor attól tartok,hogy tényleg csak a kérdésedben levő megoldás marad..
Fiatal vagy még,nem éri meg szexmentesen leélni az életedet.
Nem állítom,hogy a szex a legfontosabb dolog,de igenis fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!