Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszer mellett előfordul, hogy más napokon jön meg?
Hát szerintem az nem jó ha máskor jön meg mint ahogy kellene!
És akkor menstruálsz mikor még szeded a gyógyszert?
Sztem minél előbb menj el a nőgyógyászodhoz!
na akkor csinálj egy tesztet a biztonság kedvéért...gyógyszer mellett is teherbe lehet esni, de ne aggódj, nagyon kicsi az esélye... csak a kizárás kedvéért csináld meg a tesztet...ha negatív, akkor nyugodj meg, csak valami hormonzavar...nekem egyszer egyáltalán nem jött meg egy hónapban, pedig már akkor több mint egy éve gyógyszert szedtem...megcsináltam a tesztet és utána nyugi volt...következő hónapban már megjött rendesen
és még mostanában is van olyan, hogy egy nappal előbb vagy később érkezik, pedig sosem felejtem el bevenni...szóval teszt aztán nyugi....ennyi :)
20/L
21:26
Ha belenyúlna a mestruációja a gyógyszer szedős időszakba, amikor már elkezdte, az nem baj, nézz utána.
Kérdező!Nekem is volt már olyan h 4. napon jött meg, máskor meg 5.Állítólag függ attól is h mikor veszed be a bogyót, tehát melyik napszak.de nem tudom, sztem nem gond, de ha nagyon aggaszt akkor kérdezd meg legközelebb az orvosod:)
Ha összevissza jön meg a levél végén, az nem normális. a tabletta lényege, hogy a megvonásos vérzés (ami tablettaszedéskor NEM menstruáció!!) pontosan jöjjön meg. ezért szokták a fogamzásgátlási célon túl ciklusrendezésre is használni.
én régebben Milligest-et szedtem, a leveleket mindig egy szombati napon fejeztem be, majd a vérzés kedd délelőtt jelentkezett. ez mindig így volt, amíg szedtem (másfél éven át). most nemsokára Lindynette-t fogok szedni, ha nekem ilyen gondom lesz, orvoshoz fordulok és valószínűleg gyógyszerváltás lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!