Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Méásnál is előfordul, hogy gyógyszer mellett rendszeres de elég kis mennyiségű a vérzése?
Figyelt kérdés
Már 2szer teszteltem is más-más időpontban de negatív lett. Hónapok óta így van. Napra pontosan megjön de elég kevés (bár sosem volt sok). Semmi terhességre utaló tünetem nincs. Ez normális így?2011. jún. 13. 14:29
1/6 anonim válasza:
igen. a fog. g. t.-tól kevesebb lesz a vér.
3/6 A kérdező kommentje:
3 éve szedem. 2-3 napig tart és nem valami intenzív, bár egyértelműen vérzés. (nem barnázás nem is pecsételés)
2011. jún. 13. 21:40
4/6 anonim válasza:
Ha nagyon lecsökken a mennyisége, érdemes pár hónap szünetet tartani. Bár ekkora mértékű csökkenés nem biztos, hogy jelentős. Főleg ha előtte sem volt 6-7 napos vérzésed.
5/6 anonim válasza:
első vagyok. nekem tabi előtt 5 napig tartott, most már csak 4. az elején is ilyen kevés napig tartott? ha igen, akkor nincs semmi gond.
6/6 A kérdező kommentje:
általában 5-6 napig tartott, de mióta gyógyszert szedek 4-5 re csökkent meg kisebb a mennyisége is. Mindig beparázok hogy terhes vagyok, pedig napra pontosan jön, gyógyszert is szedek, meg semmilyen tünetem sincs. Szerintem már csak bebeszélem magamnak, mert most nem szeretnék még 1 babát.
2011. jún. 14. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!