Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esely h hatott? Teszteljek jovo heten?

Jaj jaj.
1. Attól, hogy beteg vagy és vizsgálataid vannak, nem kellett volna abbahagynod a gyógyszer szedését. Én az elmúlt hónapban kórházban feküdtem, megkérdeztem a kezelőorvosomat és szedtem ugyanúgy amíg bent voltam. Pedig vizsgáltak is, kezeltek is gyógyszerekkel.
2. Nem hallottam még ciklustól független fogamzásgátlóról, de egyébként az összeset bármikor el lehet kezdeni csak éppen nem tanácsos, mert mindenféle vérzést (vagy éppen elmaradó vérzést) okoz. Lehetetlen így megmondani, hogy mikor kezdett védeni. Ha a 17 nap alatt a szervezeted magához tért és elkezdett petét érlelni akkor lehet nem, de ezt senki nem tudja megmondani. Ilyenkor tényleg gumit kell húzni, jól tettétek, de figyeljetek jobban a felhelyezésre és a megfelelő méretre hogy máskor ilyen ne történjen.
3. Az esemény utáni nem volt a legjobb ötlet ha eleve fogamzásgátlót szedsz. Hatalmas sokk a hormonrendszerednek. Jóérzésű orvos fel sem írja így, de ez lényegtelen.
4. Az esemény utáni hatékonyságának nem feltétele se mellékhatás se vérzés. Nagy valószínűséggel nem leszel terhes de mindenképpen csinálj egy tesztet a megnyugtatásodra.

Fogamzásgátlora esemenyutáni? Te tényleg nem vagy normális minek szexelsz ha nem vagy tisztában a dolgokkal?
Vártad volna meg mig megjön addig óvszerrel védekeztetek volna ha már baj történt akkor esemeny utáni de fogamzásgátlóra nem, tudod te milyen kárt csinálsz a szervezeteddel? Ne haragudj de az írásod alapján így is hü..e vagy még jobban az leszel csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!