Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék felíratni magamnak fogamzásgátló tablettát viszont sok kérdésem van?
inkább a nődokidnak tedd fel,aki majd felírja neked a tabit,nagyon szívesen fog válaszolni az összes kérdésedre,még ha oly botornak hat is
..
Igaza van az első 2 válaszolónak. Az orvosok nem sok mindenen lepődnek már meg, hidd el. :D Hülye kérdés meg nincs, tudod néma gyereknek.. :)
Arra figyelj, ne "hasra ütésre" írja fel a tablettát, kell előtte vérvétel.
(Halkan jegyzem meg, én annyira nem támogatom a fogamzásgátlót, a gumi jobb, pláne 18 évesen. Tudom, nem ezt volt a kérdés, de nem bírtam ki, bocsi. :) )
Persze,meg sem engedném,hogy csak úgy írja fel.
Nagyon nagyon szkeptikus vagyok a tablettával kapcsolatban,nehezen győzött meg a barátom,csak nekem elég sok minden vonz benne. Hogy nem kell 8 napig szenvednem a ciklusommal,kiszámítható lesz....:)
Kiszámítható lesz, de az nem menstruáció, hanem megvonás vérzés. A szervezeted úgy érzékeli majd mintha terhes lennél. A tabletta abbahagyás után meg rosszabb is lehet, tudok rá példát a családi körömből. A bátyám barátnőjénél még az is felmerült, hogy meddő lesz. Nagyon sokat szenvedett mire helyrejött.
Fiatal vagy még és tapasztalatlan, de egy tanácsot fogadj meg az idősebbtől: ne hagyd magad befolyásolni a férfiak által! Nyilván nem tart fegyvert a fejedhez, de ez főként az ő kényelmét szolgálja, könnyű más bőrét vásárra vinni.. Ugye érted mire célzok.. :) Az orvosi konzultáció után gondold át azért ezt még egyszer!
(Az is csak megsúgom, hogy bár az orvosok nagy része lelkiismeretes, van aki a jutalékért simán rádumál a fogamzásgátlóra, ez egy orvosprofesszor ismerősömtől tudom, ez nem városi legenda.)
Itt vannak még élménybeszámolók a tablettáról, tanulságos:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__fogamzasgatlas__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!