Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek vajon terhes, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek vajon terhes, ha megjött szex után a mensruációm is rendben?

Figyelt kérdés
Menstruáció vége után (ami rendesen rendes időben zajlott) 4 nappal, (nem volt szex sem akkor) émelyegni kezdtem. Menstruáció előtt kb. 3-4 nappal voltam együtt a párommal, Hányinger, gyomorégés jellemzi mindennapjaimat. Tesztet csináltam egyik nap, de negatív lett. Vagy az csak akkor mutatható ki, ha elmarad a mensi nem tudom.
2010. jún. 6. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Előfordul olyan, hogy vki terhesség alatt is normálisan menstruál...

A teszt pedig a HCG-t mutatja ki, annak tök mindegy, hogy van-e menzeszed vagy nincs. Aktus után két héttel ad biztos eredményt. Ha hamarabb csináltad, akkor vegyél még egyet!

De ha nem akarsz babát, miért nem védekeztetek? Vagy pont hogy szeretnél?

2010. jún. 6. 18:57
 2/7 A kérdező kommentje:
védekeztünk, de azzal sem volt semmi baj. Addig nem is gondoltam rá, míg egy netes orvos azt nem tanácsolta, vegyek tesztet.
2010. jún. 6. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a teszt két hét után is negatív, akkor ne aggódj.
2010. jún. 6. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:
baromság h vki rendesen mentruál végig mert ez lehetetlen mivel ha beágyazodik oda a magzat utána onnan nem fog leválni a méh lepényed
2010. jún. 6. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Basszus...lehet hogy szerinted baromság, attól még igenis vannak olyan nők, akik menstruálnak a terhességük alatt. Nem tehetek róla, hogy nem hiszed el....
2010. jún. 6. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Meg milyen méhlepény te szerencsétlen? Esetleg nyálkahártya....
2010. jún. 6. 21:28
 7/7 A kérdező kommentje:
ok, ok, nekem ezek valóban hasznosak voltak, köszönöm! Ha van még valami okosság, én szívesen olvasom. Szép napot mindenkinek
2010. jún. 6. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!