Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van így teherbe esnie?
Köszönöm előre is a lehordó válaszokat, akik nem a kérdésre válaszolnak, csak itt élik ki a vágyukat, hogy leolthassanak másokat.
Szóval szexeltem egy lánnyal, és egy bizonyos ok miatt, amit most nem részleteznék nem húztam gumit. Nem élveztem bele nyilván, de előváladékom jött ki, és utána még szexeltünk. Ugyanakkor azt mondta 2-3 nap múlva meg kéne neki jönnie. Tehát (az én logikám szerint) ha meg is termékenyül esetleg egy petesejt, nem nagyon tud beágyazódni. Szóval így mennyi esélye van, hogy esetleg teherbe eshet?
Sajnos,az,hogy mennyi esély van rá,az senkit nem érdekel.
VAN rá esély és ez a lényeg.
Itt az oldalon többen írták már,hogy menstruáció alatt fogant a babájuk.
Ezért nem érdemes kockáztatni.
Elég kicsi az esélye. Ne izgulj.
Itt a gyakorin minden csoda megtörténik, a gumi állandóan kiszakad, a fiúknak 25/6 centis a farkuk, de a nőjüknek nem igazán elég. A másfél órás kefélés végén mindketten egy méterre spriccelnek, és a nők az előváladéktól a menzesz harmadik napján teherbe esnek...
Ha lottót veszel, akkor se izgulsz, hogy melyik bankba mennyit teszel az öttalálatból, pedig azt is megnyerik, évente többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!