Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » FONTOS! Szerintetek igy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FONTOS! Szerintetek igy rendbe van? Ez normális?

Figyelt kérdés

Kérlek válaszoljatok!

Kedden kiszakadt az ovszerunk, nem vagyok benne biztos h ment e belém bármi is de a biztonság kedvéért utána 3-4 órára bevettem az Escapelle esemény utáni tabit. Most rá 5 napra vérzésem van, ez jo jel? Azt még hozzá tenném hogy a menstruációm után 3.nap szakadt ki az ovszer.

Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2018. jan. 14. 20:59
 1/4 RRR ***** válasza:

szerintem oké

de ,beszélj a nődokival ,aki kiírta a tabit neked

..

2018. jan. 14. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezek szerint nem a gumiba élvezett a barátod?Mert ha nem ,akkor borzasztóan kicsi az esély a terhességre,ráadásul tablettát is vettél be és több mint valószínű,hogy nem voltak éppen termékeny napjaid sem.

Az,hogy jó jel-e,nem lehet tudni.Igazából a vérzés inkább csak amolyan mellékhatása a tablettának,mert nagyon sok hormont tartalmaz.

2018. jan. 14. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Az esemény utáni egy lórúgásnyi hormont tartalmaz. A bevétele után szinte minden normális. Akár egy évre is bezavarhat a ciklusba. Szóval lehet, hogy a hónapokig összevissza vérzel majd.
2018. jan. 16. 00:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, tabletta után ez a normális.
2018. jan. 16. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!