Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy vannak a lányok a hormoná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vannak a lányok a hormonális fogamzásgátlással? Zavar titeket? Bárcsak ne kéne? Sok a mellékhatás? Kellemetlen?

Figyelt kérdés
2008. okt. 26. 11:32
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Gyorsan válaszoljatok, amíg nem törlik a kérdést.
2008. okt. 26. 11:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem eleinte csak annyi volt a zavaró benne, hogy minden nap egy adott időpontban gondolnom kellett rá...hiszen nem jó, ha elfelejtem:S:)

De egyébként a lehető legjobb megoldás, főleg fiatal korban:D Nem tudom, hogy hány éves vagy, vagy a barátnőd hány éves, de mindenképpen azt mondom, hogyha az elkövetkezendő pár évben nem terveztek babát, akkor nincs nála jobb...

Egyébként nekem azóta nem görcsöl annyira a hasam, rövidebb ideig tart a mensim és a bőröm is szebb lett:):):)

Szóval csak jókat tudok róla...

Puszi

2008. okt. 26. 11:35
 3/13 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem ez nem törlendő kérdés.

Én úgy látom, a fogamzásgátlás más módjait kell előnyben részesíteni. Én, egy barátnőm és egy fiatal ismerős csaj MÉLYVÉNÁS TROMBÓZISt kaptunk a tablettától (életveszély, intenzív osztály, 1-1 hónap fekvés kórházban). Állítólag 10 ezer nőből 1 jár így, és persze "nincs pénz szűrni előre az egész populációt" (Leiden mutáció szűrése: APC rezisztencia vizsgálat, vérvételt jelent), de érdekes, hogy csak a mi ismeretségi körünkben 3 ilyen eset fordult elő pár év alatt.

2008. okt. 26. 11:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Jah, nem árt a dohányzást és pár egyéb kockázatnövelő tényezőt abbahagyni, amíg szeditek, amúgy csúnya meglepetések várhatnak.
2008. okt. 26. 11:42
 5/13 anonim ***** válasza:

Azt megkérdezhetném az előző válaszadótól, hogy Ti 3-an egy orvoshoz jártatok e? Vagy legalábbis egy kórházba?

Ezt csak azért kérdeztem, mert egyébként engem az orvos, mikor kiírattam felvilágosított erről és a vérvételt is megcsináltattuk...de állítása szerint minden rendben van/volt és nyugodtan szedhetem...

Lehet csak a tudatlanságom miatt merült fel bennem az orvos elleni támadás, de furcsállom a dolgot... Vagy csak genetika az egész?

2008. okt. 26. 11:43
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
Soha nem szednék tabit. akármit mondanak arról hogy kevés hormontartalom meg stb., a veszélyeiről sosem írnak. bár akkor nem menne a 14 éves kislány tabit íratni. na de ez az én véleményem.
2008. okt. 26. 11:47
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem Te, akit elküldtek APC rezisztenciára, szerencsés vagy, mert körültekintő orvosod van. Sajnos nem ez az általános - UTÓLAG szokták megnézni, hogy van-e valakinek trombózishajlama, és bírja-e a tablettát. Kösz szépen...
2008. okt. 26. 11:47
 8/13 anonim ***** válasza:
és persze génfüggő
2008. okt. 26. 11:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyáltalán nem zavart hogy, egy adott időben kell bevenni hisz jobb mint egy gyerekkel 24 órát szenvedni. Én beállítottam a telefonomon az adott időt és mindig akkor csörög :):D és biztos nem felejtem el. Mellékhatás mindenkinél más. De tényleg kell vérvétel de, pl nálam nem volt mert, nem vagyok fejfájos és nem dohányzom. Ez egy biztos módja annak h ne legyen baba. De ott van még a hüvely gyűrű is állítólag az jobb mert csak 1x kell felhelyezni
2008. okt. 26. 11:50
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
Engem egyátalán nem zavar. Az egyetlen mellékhatás, ami jelentkezett, hogy felszedtem pár kilót, de ez nem zavart. Sőt örültem neki, mert végre valami nőiesebb alakom lett. De tényleg előtte hiába ettem egyszerűen nem tudtam 45 kg fölé menni. Amióta szedem a tablettát, viszont már 50 kg vagyok.
2008. okt. 26. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!