Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vannak a lányok a hormonális fogamzásgátlással? Zavar titeket? Bárcsak ne kéne? Sok a mellékhatás? Kellemetlen?
Szia!
Nekem eleinte csak annyi volt a zavaró benne, hogy minden nap egy adott időpontban gondolnom kellett rá...hiszen nem jó, ha elfelejtem:S:)
De egyébként a lehető legjobb megoldás, főleg fiatal korban:D Nem tudom, hogy hány éves vagy, vagy a barátnőd hány éves, de mindenképpen azt mondom, hogyha az elkövetkezendő pár évben nem terveztek babát, akkor nincs nála jobb...
Egyébként nekem azóta nem görcsöl annyira a hasam, rövidebb ideig tart a mensim és a bőröm is szebb lett:):):)
Szóval csak jókat tudok róla...
Puszi
Szerintem ez nem törlendő kérdés.
Én úgy látom, a fogamzásgátlás más módjait kell előnyben részesíteni. Én, egy barátnőm és egy fiatal ismerős csaj MÉLYVÉNÁS TROMBÓZISt kaptunk a tablettától (életveszély, intenzív osztály, 1-1 hónap fekvés kórházban). Állítólag 10 ezer nőből 1 jár így, és persze "nincs pénz szűrni előre az egész populációt" (Leiden mutáció szűrése: APC rezisztencia vizsgálat, vérvételt jelent), de érdekes, hogy csak a mi ismeretségi körünkben 3 ilyen eset fordult elő pár év alatt.
Azt megkérdezhetném az előző válaszadótól, hogy Ti 3-an egy orvoshoz jártatok e? Vagy legalábbis egy kórházba?
Ezt csak azért kérdeztem, mert egyébként engem az orvos, mikor kiírattam felvilágosított erről és a vérvételt is megcsináltattuk...de állítása szerint minden rendben van/volt és nyugodtan szedhetem...
Lehet csak a tudatlanságom miatt merült fel bennem az orvos elleni támadás, de furcsállom a dolgot... Vagy csak genetika az egész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!