Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi bajom lehet? Többi lent!
Ha ilyen nagy mennyiségű hormont veszel be,az nagyon sok mindenre kihat.
Ha nem megy el benned a barátod,akkor miért szedsz fogamzásgátlót?Ennyi erővel óvszerrel is lehetne folytatni úgy,hogy nem élvez beléd.Neki ugyanannyira nem lesz élvezetes akkor sem,de legalább nem bolygatod meg a szervezetedet.
Mennyi időre álltál le a fogamzásgátlóval?
Első valaszolo: Csak egy havit hagytam ki! Sajnos az elég keves idő, tudom, hogy ezzel nagyobb kárt csinaltam magamban, mint hasznot!
Ooo masodik válaszoló nem mondod, hogy nem olyan dolog :-) Nem tudom miből gondoltad most ezt, hogy én akkor kezdtem el szedni, amikor akartam :)
Hát ez nagy butaság volt. Szedtél folyamatosan tablettát aztán az egy hónapban mikor nem szedted vettél be esemény utánit majd újra kezdted a gyógyszert.
Nem csodálom ha ettől fáj a fejed, vagy össze vissza vérzel. Abszolút katasztrofális lehet a hormon háztartásod. Sürgősen beszélj egy nőgyógyásszal, mert ez nem játékszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!