Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap 72 oras tabettat vettem be, az aktus utan kb 20 oraval, viszont nem jott meg. Ez jelenthet bajt?
Figyelt kérdés
Tegnap 72 oras tabettat vettem be, az aktus utan kb 20 oraval, viszont nem jott meg. Ezelott egy evvel ugyan ebben a helyzetben voltam, bevettem a 72 orasit es megis jott utana, de ez a normalis menstruaciommal nem esett egybe, szoval a tablettatol jott meg. Most eltelt mar tobb mint 12 ora a masodik tabletta bevetele utan, de nem jott meg.. Masreszt, ezt betudhatom-e annak, hogy szombaton vegelett az utolso, havi verzesemnek, es a tablettat pedig hetfo este vettem be? Talan ezert nem jon meg, mert tul kozel lenne egymashoz a ket verzes? Jelenthet ez bajt? Terhes maradhatok?2018. jan. 9. 23:59
1/4 anonim válasza:
Elvileg, a tabletta bevétele után legkevesebb 10 nappal meg kellene jöjjön. Nekem legalábbis ezt mondták az Escapelle után. Szerintem várj egy pár napot még, biztosan megjön, hanem menj orvoshoz.
2/4 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy nem baj ha nem jön meg, kinek így, kinek úgy reagál a szervezete. Én kb. ciklus közepén vettem be egyszer (kicsit előtte) és akkor jött meg, mikor amúgy is kellett volna.
3/4 anonim válasza:
Nekem egyszer kellett 72 órás, utána időben jött meg (kb 2 hét volt). Nem mondtak olyat, hogy mikor kellene megjönnie. Ilyen rövid idő elteltével egyébkét se tudnád kideríteni, hogy terhes vagy-e.
4/4 anonim válasza:
"Nem törvényszerű,hogy vérzésnek kell jelentkeznie a bevételt követően.
Inkább ez a lényeg: (bár nem tudom,hogy erről a gyógyszerről van szó.)
Az Escapelle bevételét követő első menstruáció rendszerint normális és a megszokott napon kezdődik, bár előfordulhat, hogy pár nappal később vagy korábban jelentkezik. Terhességi teszttel kell ellenőrizni, hogy tényleg fennáll-e a terhesség, ha \"rendkívüli\" vérzés jelentkezik, azaz a vártnál több mint 5 nappal később kezdődik a menstruáció, vagy ha feltételezi, hogy terhes lett."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!