Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védett közösülés után mennyi az esélye a teherbeesésnek?
A párommal kerültünk intim kapcsolatba. Az óvszer sértetlen volt, és mielőtt elment volna kivette. Én APC rezisztens vagyok (trombózis hajlam) tehát fogamzásgátlót nem használhatok. Óvszernek extravastag Durexet használunk és állandóan ellenőrizzük hogy nincs e probléma, nem szakadt e el. Én azonban a genetikai mutációm miatt aggódok. Maga az aktus egy hete volt, nem első alkalommal. Viszont megfigyeltem, hogy az alhasam kimondottan kemény annak ellenére hogy emésztési problémáim nincsenek... menstruációm 6 nap múlva várható. Az is kétségbe ejt, hogy a közösülés az előző menzesztől számitott 18. napra történt meg, ami ugye az ovulációs időszak utolsó napja és ilyenkor nem is ajánlatos megejteni a dolgot... nekünk viszont megesett.. Nem vagyok járatos a teherbeeséssel és magával a terhességgel kapcsolatban, így egyáltalán nem értek hozzá.... Eléggé meg vagyok ijjedve... minden választ előre köszönök 😕
L/17
Nem vagy terhes. De van két tanácsom számodra:
1. Ha már felnőttnek érzed magad a szexhez, akkor tessék pontosan utánajárni a dolgoknak. Igenis tessék úgymond érteni hozz, hogy s mint történnek a dolgok.
2. Ne görcsölj rá ennyire, mert teljesen el fogja veszíteni a szex az élvezeti értékét. Márpedig gondolom, azért csináljátok, hogy élvezzétek
A dugtunk a pasimmal nem szakadt ki a gumi lehetek terhes?
Kérdést se láttam még ennyire tudományosan megfogalmazva.
Még ha a genetikád meg is van mutálódva akkor sem vagyunk jövőbe látok. De ennyi információ alapján nem vagy az.
Ha ennyire parázól akkor Agyilag nem vagy érett a szexhez.
Ne dugj és nem kell fszságokatvkérdezni mert ha nem dugsz az esély egy nagy büdös 0 %
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!