Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónapja szedek fogamzásgátlót. Most szedek először. Lehetek terhes?
Milyen tünetek?Szerinted 1 hét után terhességi tüneteid vannak?
A google dísznek van vagy miért nem lehet rákeresni valamire,amiről fogalmad sincsen?
A terhességi tünetek 4 hétnél előbb nem jelentkeznek.
Tesztet is teljesen feleslegesen csináltál,mert a beágyazódás 2 hétig tart!Tehát azelőtt nem jelezhet pozitívat a teszt.Csak 14 nap elteltével van értelme tesztelni.
(A gyógyszer alatt nem menstruálsz,hanem megvonásos vérzésed van.
Az egyik természetes,a másikat a gyógyszer által bevitt mesterséges hormonok okozzák,vagyis az egy mű ciklus.)
Rákerestem a Google-n. Utána írtam ide.
De akkor mitől lehetnek ezek nàlam?
Nem tudom,hogy mitől lehet.Felfáztál,így lehet,hogy gyulladásban van a szervezeted.Görcsök,derékfájás,émelygés,stb.
Milyen gyógyszert vettél be?Remélem az nincs hatással a fogamzásgátlóra.
Voltam felfázva. Mindig 2 napig tart de ezt a 3 napja vagy hogy vettem be. A gyógyszer neve pedig: Nolicin
Hasmenés is társul pár napja ezekhez. :/
Szerintem csak benyaltál valami vírust.
Azért vigyázz,ha antibiotikumot veszel be,akkor mindig legyen kiegészítő védekezés a tabletta mellett.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!