Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Úgy is lehet szexuális életem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy is lehet szexuális életem, h nem szedek egyáltalán fogamzásgátló tabletát, csak a barátom használ ovszert?

Figyelt kérdés

Még nem kezdtem el szexet a barátommal ,de ismerve magamat nm tudnám helyesen,rendesen betartani a tabletta szedési sorrendjét,menetét .

16/ L

2018. jan. 4. 19:02
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Nem így nem lehet, törvény is tiltja. Csak akkor lehet ha szeded, különben nem
2018. jan. 4. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Persze, hogy lehet.

Fiatal is vagy még hozzá szerintem.

2018. jan. 4. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Mármint a tablettához.
2018. jan. 4. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem is ajánlott neked a tabi a korod miatt. Persze hogy leget így is szexuális életet élni.
2018. jan. 4. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
24%

Természetesen úgy is elkezdhetitek, hogy az elején óvszerrel védekeztek. Az is ugyanolyan jó, csak használat után győződjetek meg róla, hogy a gumi nem lyukadt ki! Például vizet szoktak engedni bele, úgy látszik, hogy folyik-e belőle valahol.

Viszont ilyet még nem nagyon hallottam, hogy azért nem szedsz tablettát, mert nem tudnád betartani a sorrendet. :)

Azért ne becsüld már le ennyire magadat előzetesen! A placebótablettákat is azért találták ki például, hogy a nők azokon a napokon se essenek ki a megszokott ritmusból, amikor nem kell éppen hatóanyagot bevenni. ;)

2018. jan. 4. 19:09
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm !
2018. jan. 4. 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:
De azért a barátod akkor is használon óvszert amikor egymással szexeltek.
2018. jan. 4. 19:17
 8/8 A kérdező kommentje:
feltétlenül anélkül eszem agában sincs :)
2018. jan. 5. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!