Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az esemény utáni tabletta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esemény utáni tabletta használata után mennyi idővel tudjuk meg hogy használt?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy szükségem lenne a segítségetekre! Szilveszterkor elmentem egy barátnőmhöz házibuliba, ahol sajnálatos módon túlzásba vittem az ivást. Befekudtem az egyik szobába és aludtam. Amikor felkeltem az egyik fiú feküdt mellettem nadrág nélkül. Nagyon fájt lent, nem tudtam hogy azért mert valamit csinált velem (addig szűz voltam és soha nem volt egy fiúval sem semmiféle szexuális kapcsolatom!) vagy csak mert pisilni kell. Kimentem elintéztem a dolgom és vérnyomokat találtam az alsóneműmben és tényleg nagyon fájt és még most majdnem két nappal utána is. Elmondta később, hogy betette, de állítása szerint nem vette el a szüzességem, ennek ellenére eléggé fájt tehát biztos vagyok benne. Mivl ő is eléggé ki volt ütve, nem emlékszik, hogy elment-e vagy nem. Biztos ami biztos bevettem egy esemény utáni tablettát kb 59 órával az egész dolog után. Ma elmentem edzésre és begörcsölt több helyen az izmom, erre mondta az edzőm, hogy ez nem normális, ilyen terheseknek szokott lenni. Nagyon félek. Valaki elmondaná, hogy mennyi a valószínűsége kb, hogy nem hatott a tabletta? 11 órája vettem be.

Köszönöm aki elolvasta!

2018. jan. 3. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel csak a szülőszobán :D
2018. jan. 3. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Jópofa az edződ :) Ha meg is fogant, akkor is épp hogy beágyazódott, ilyen idős "terhességnek" még semmi tünete, nemhogy izomgörcs :)
2018. jan. 3. 19:32
 3/9 anonim ***** válasza:

De hogy a kérdésre is válaszoljak...

Honnan lehet tudni, hogy hatott az esemény utáni tabletta?

A 72 órás, esemény utáni tabletta bevételét követően pár héttel, nem árt, ha elvégzünk egy terhességi tesztet. Ezt főleg akkor kell, ha a menstruáció 1 héten belül nem jön meg. A tabletta bevételét követően amúgy előfordulhat vérzés, sőt gyakran nem a normális ciklusnak megfelelő időpontban jön meg, hanem jóval előbb.

[link]

2018. jan. 3. 19:35
 4/9 A kérdező kommentje:
2. Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Egyébként az edzőm nem tud az egészről, ezért is ijedtem meg
2018. jan. 3. 19:35
 5/9 A kérdező kommentje:
3. Neked is köszönöm! Szilveszter előtt pont egy nappal múlt el a havi gondom. Sajnos erről az egész terhességes dologról csak annyit tudok amennyit biológia órán elmondtak, mivel abszolút nem állt szándékomban elveszíteni a szüzességemet addig amíg nem olyat találok akivel szeretném
2018. jan. 3. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Semmiféle beágyazódás nem jöhet még szóba az aktus után 4 nappal.

Ráadásul akkor múlt el a mensid,úgyhogy szinte 0 az esély a terhességre és még gyógyszert is vettél be.

15-én tesztelj azért egyet.

2018. jan. 3. 20:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Halas koszonet a valaszokert!❤
2018. jan. 3. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj, viszont mindenképpen szólj valakinek az esetről, ne félj akár komolyabb lépéseket is tenni! Ez nem kis dolog, még ha csak betette és nem történt több. És az sem kifogás hogy mennyit ittál! Ne érezd magad hibásnak és soha többé ne állj szóba a fiúval. Undorító ember lehet.
2018. jan. 3. 23:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Remélem feljelentetted az illetőt és már a böriben rohad.
2018. febr. 7. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!