Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esemény utáni tabletta használata után mennyi idővel tudjuk meg hogy használt?
Nagyon nagy szükségem lenne a segítségetekre! Szilveszterkor elmentem egy barátnőmhöz házibuliba, ahol sajnálatos módon túlzásba vittem az ivást. Befekudtem az egyik szobába és aludtam. Amikor felkeltem az egyik fiú feküdt mellettem nadrág nélkül. Nagyon fájt lent, nem tudtam hogy azért mert valamit csinált velem (addig szűz voltam és soha nem volt egy fiúval sem semmiféle szexuális kapcsolatom!) vagy csak mert pisilni kell. Kimentem elintéztem a dolgom és vérnyomokat találtam az alsóneműmben és tényleg nagyon fájt és még most majdnem két nappal utána is. Elmondta később, hogy betette, de állítása szerint nem vette el a szüzességem, ennek ellenére eléggé fájt tehát biztos vagyok benne. Mivl ő is eléggé ki volt ütve, nem emlékszik, hogy elment-e vagy nem. Biztos ami biztos bevettem egy esemény utáni tablettát kb 59 órával az egész dolog után. Ma elmentem edzésre és begörcsölt több helyen az izmom, erre mondta az edzőm, hogy ez nem normális, ilyen terheseknek szokott lenni. Nagyon félek. Valaki elmondaná, hogy mennyi a valószínűsége kb, hogy nem hatott a tabletta? 11 órája vettem be.
Köszönöm aki elolvasta!
De hogy a kérdésre is válaszoljak...
Honnan lehet tudni, hogy hatott az esemény utáni tabletta?
A 72 órás, esemény utáni tabletta bevételét követően pár héttel, nem árt, ha elvégzünk egy terhességi tesztet. Ezt főleg akkor kell, ha a menstruáció 1 héten belül nem jön meg. A tabletta bevételét követően amúgy előfordulhat vérzés, sőt gyakran nem a normális ciklusnak megfelelő időpontban jön meg, hanem jóval előbb.
Semmiféle beágyazódás nem jöhet még szóba az aktus után 4 nappal.
Ráadásul akkor múlt el a mensid,úgyhogy szinte 0 az esély a terhességre és még gyógyszert is vettél be.
15-én tesztelj azért egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!