Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogyha abba hagyom a fog. Gátlót, akkor utána pár hónapig könnyebben teherbe eshetek?
Ne támadjatok le, nem vagyok már gyerek és ezt nekem a nőgyógyászom mondta. Nem vagyok nagyon jártas ebben a szakmában, de ha valakinek van ebben tapasztalata vagy esetleg tud ilyesmiről, akkor elmesélhetné.
Szóval az a helyzet, hogy 2 évig használtam hüvelygyűrűt. Miután szakítottam a barátommal, nem láttam értelmét már a használatának. Most voltam nemrég a nődokinál és föl akarta írni nekem a receptet, de mondtam hogy már nincs rá szükségem. Azt mondta, hogy ez súlyos hiba, mert jön a nyár és ilyenkor "tapadnak a fiúk a lányokra, mint méhecske a virágra" :) és hogy fogamzásgátló használata után 5x könnyebb teherbe esni, mint elötte. (Mert hogy a gumi nem olyan jó stb.)
Na most számomra ez elég fura, de hihetek neki?

na ne máááááár...szerintem semmi köze...könnyeben eshetsz teherbe mint mellette ez logikus:))
de hogy könnyebben mint általában az egyáltalán nem az...
és a gumi ha vigyáztok elég...szerintem:-S
aztán biztos jön valaki és mondd valami okosabbat...

Hm... Akkor az nem igaz, hogy 5x hamarabb teherbe esek utána, mint mielött nem szedtem?:)
Akkor átvert az a szemét?:))

Érdekes. Pont hogy a hormonális fogamzásgátlók megzavarják a hormonháztartást, és a szervezetnek idő kell, míg visszaáll. Nem ritka, hogy valakinek több hónapig nincs peteérése a tabletta után...
És ugye a hüvelygyűrű is hormonos.
De nem szeretném megkérdőjelezni a tudását, mégis csak ő végezte el az egyetemet. De nekem furcsa:) Lehet csak jó kapcsolatban van a gyógyszergyártóval;):D
Igen én is arra gondoltam, hogy jó kapcsolatban vannak :)
Én sem tartom valami logikusnak, csak kicsit megijesztett, mert ha netán arra kerül a sor, hogy valakivel együtt vagyok, akkor a gumiban sem fogok bízni és végig parázok 1 hónapot, csak mert ezt mondta a doki :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!