Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy mennyi esely van ra?
Ket x-epil teszt tevedhet? Az aktus utan 15 es 24 nappal,elso vizeletbol negativak lettek..
Nem elvezett el bennem az aktus alatt,ra 1-2napra meg is jott a menzeszem.. most szerdan kellett volna,de semmi..
Az idegesség miatt nem jött meg. Vagy bármi más egészségügyi probléma is háttérben állhat. De azért hétfőn még 1 teszt belefér, de szerintem nem tévedtek.
Többet ér ha megpróbálsz megnyugodni, hidd el.
Igyekszem.. csak mar minden bajom van.. hetfo delutan nagyon keresztbe tett a parom es igy elvaltak utjaink..
Szerintem is kicsi ra az esely,de sok negativumot is lehet olvasni a tesztekrol ezert bizonytalanodtam el
Igen,nekem alapbol nem pontos, csak azert megis bennem van,hogy mi van,ha megis..
De ugye aktus utan tobb,nint 2 es tobb,mint 3 hettel teszteltem negativat..most meg mindig semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!