Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg anyukámat a fogamzásgátlóról?
Nem támogatom a fogamzásgátlót!
Rengeteg mellékhatása van, ha semmit nem érzel belőle akkor is károkat okoz benned. Nekem miután abba hagytam 1 évig meg sem jött. Száraz lettem (ott lent) libidó -10. Egy volt jó benne tudtam mikor jön meg. Visszatértünk a gumira, és 1 év után minden a régi! Soha többet bogyó!
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó: elég durva lehetett, de nagyon gratulálok!
Édesanyám nagyon könnyen fogadta, sőt ő kérdezett rá. Hogy erről van szó? Köszönöm a válaszokat.
Csak a tisztánlátás kedvéért írom le, kedves 13-as, hogy a lányodnak valószínűleg nem az elfogyasztott fogamzásgátló okozott teherbeesési problémát, hanem az elfogyasztott étolajok. 40 éve olajokat eszünk a zsírok helyett, és ez egy sor emésztési, mentális, immunrendszeri, és főleg hormonális probléma okozója.
Amerikában már beismerték ezt, kis hazánk még egy pár évig hasznot akar bezsebelni a koleszterincsökkentők forgalmazásából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!