Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tudni a fogamzásgátlóról?
Az orvoshoz elmész, és ő mindent el fog mondani, ugyan is, csak ő írhat fel.
Illetve, ha már ide írtál, 18 tuti elmúltál.
És ha 18 már elmúltál, lehetne annyi eszed, hogy a google-ből egy átlag fog.gátló online elérhető termékleírását megtaláld, elolvasd, és értelmezd.
tarthatnék neked előadást, de ha szeretnéd végighallgatni, akkor ülj le, és gondolkodj. Kezdjük ott, hogy van hormonális, és nem hormonális fog.gátló. ......
Nem hibáztál, csak úgy gondolom, akinek nincs rá adott X értelmi szintje a dologra, nem szabad még szexeljen.
2 gigányi nőgyógyászat, és fog.gátlás anyagom van, mind a Debreceni egyetem által jóváhagyva, ha nem elég, egy alap szülészeti könyv fejezetlét is át tudom küldeni pdf-be.
És most a legnagyobb jóindulattal mondom ezt, és igen csak gondolkozz el magadban...
mind normális válaszokat adtunk. a Kérdésedre a legjobb és legszakmaibb választ egy orvos tudja megadni neked. Én nem vagyok az. Sőt sztem itt kevesen. Tehát ahogy írtuk, keress szakembert.
üdv,
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!