Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beágyazódás vagy menstruáció kezdete?
Pontosan egy hete volt egy együttlétem, ahol kiszakadt az óvszer,és rá kb.30órára tudtam bevenni eseményutáni tablettát,ugyanis vasárnap nem rendelt sehol nőgyógyász.Ma reggel viszont azt vettem észre a toalettpapíron hogy barna illetve halvány rózsaszín foltok vannak rajta ill.a fehérneműn is egy kicsi. A menstruációmnak dec.7 fele kéne megjönnie,de olvastam hogy a tablettától előfordul hogy hamarabb megjön.
A hasam is kicsit görcsölget reggel óta. Szerintetek
Előre is köszönöm a válaszokat.
20/L
Szerintem a menstruációd közeleg,de sajnos azt nem fogjuk tudni megmondani,hogy hatott-e a gyógyszer,csak remélni tudjuk.
Tesztelni meg csak 1 hét múlva érdemes majd.
Köszönöm a választ.
Hát reménykedek. Egyenlőre még ugyanolyan színű és mennyiségű a vérzés.
Szerintem így is hatásosnak kellene lennie az esemény utáninak. Viszont többet ilyen helyzetbe ne kerülj, de ha mégis, vasárnap ne is nőgyógyászt keress, hanem sétálj be a területileg illetékes kórházba a szülészet-nőgyógyászatra és ott fel tudják írni az esemény utánit vasárnap is.
És valószínűleg az esemény utáni kavart most be a ciklusodba és lehet, hogy menstruálni fogsz.
A beágyazódás még valóban korai lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!