Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából miért a pasi húzzon gumit, ha van hormon nélküli fogamzásgátló?
Hormon mentes fogamzàsgatlo tabletta nincsen.
De ennyi erővel köttesd el magad ès èlvezd az èletet? Na mièrt nem teszed ezt èlvezhetsz akarhova nem lesz baj.
Ki beszélt itt ilyenekről, hogy elhagyom, stb.?
Éppenséggel engem hagytak el, mert az impotencia ciki huszon évesen...
Pedig voltam már gumi nélkül csajjal (régebbi kapcsolatban) és úgy nincs gond. Orálnál sincsen.
Olyan impotencia, hogyha 3x zsinórban nem áll fel, akkor egs nő szemében impotens vagy.
Amúgy egy férfi nem attól lesz férfi, hogy áll a fasža... És rengetegen vannak még rajtam kívül akiknek problémát okoz az óvszer.
Például azért, mert sok nő hajlamos mélyvénás trombózisra, ami üti a fogamzásgátló használatát. Továbbá vannak, akiknek nem tudnak spirált felhelyezni (meg őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy a te gumiban szexelesed összehasonlítható azzal, hogy az én méhemben egy idegen anyag van, amit mondjuk időnként megbök egy pénisz - szerinted mennyire fáj?). Az ilyen spermicidek meg pesszáriumok meg kb szrt se érnek.
De te csak rinyálj tovább bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!