Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából miért a pasi húzzon gumit, ha van hormon nélküli fogamzásgátló?
A hormont mentes dolgok hatekonysaga a gumival szemben igen csekely
Alapban csak 60-70% a vedetes a nemkivant terhesseg ellen.
Nem ved a nemi uton terjedo betegsegekkel szemben.
Pl a HPV a pasikon nem okoz tunetet es siman korbefertozheti az oaszes not akiven szexualis an volt viszonya
Van olyan ami irritalhatja a huvelyt, kiutest szarazsagot ego erzest okoz.
A legtobben minimum 30 perccel az aktus elott kell alkalmazni ergo a spontan szex kizart
Soroljam meg miert nem a legjobb megoldas ?
Nekem azért nem mert nem érzek semmit.
Mi van, ha azért fáj a fejed a gyógyszertől mert placebó hatás és előre le volt írva és Te az "esetleges" tüneteket ténynek vetted?
Oké. Meggyőztetek.
Ezt, hogy nem olyan hatásos, ezt elfogadom...
Viszont akkor én mondjak le a szexről?
Mert nekem a gumi 90%-al rontja az élményt, a "szuper vékony" az csak 50%-el.
De nekem nem a látvány, stb. a lényeg hanem az erzés és szinte semmit nem érzek gumiban.
Akkor a síkosítót érszem meg a gumit.
Tegyél az újadra gumit és próbáld különböző anyagokról megállapítani, hogy mi, csukott szemmel. Nem fog menni.
"Ha van hormon nélküli fogamzásgátló" alatt mégis mit értesz?
Nézzük csak:
1. Spermicidek: Alacsony a megbízhatóságuk, ha nem kombinálja valaki megszakítással, jó eséllyel előbb-utóbb terhes lesz. Emellett (igen, próbáltam) engem pl. kegyetlenül csíp és undorító, ahogy folyik ki. Az orális szex mellette lehetetlen.
2. Spirálok: Bár már van olyan spirál, amit nem szült nőknek is feltesznek, de nem mindenki szeretné, hogy egy eszköz legyen a méhében éveken keresztül. Nyilván annak is megvannak a maga veszélyei, plusz a felhelyezés azért nem egy leányálom.
3. Pesszáriumok: Magyarországon elég kevéssé ismertek, gyakorlatilag csak netről szerezhető be, nem tudsz érte csak úgy besétálni a patikába.
Mi maradt még? Szerintem semmi:) Az összes többi megoldás hormonos.
Szerintem egyéjszakás, ill. szexkapcsolatban teljesen alap az óvszer. Ha valaki nem képes abban teljesíteni, akkor nem javaslom, hogy óvszer nélkül mártogassa a farkát ki tudja hány nőbe. Ugyanis senkire nincs ráírva, hogy HPV-s vagy chlamydiás. Oké, hogy a HIV itthon nem túl elterjedt, de az előbb említett kettő igen És hiába igényes valaki, hiába tűnik egészségesnek, hiába nem volt 30 partnere, egyetlen egy embertől ugyanúgy elkaphatta.
Komoly, stabil párkapcsolatban pedig úgy gondolom, hogy meg lehet beszélni a védekezést. Ha a nő nem akar hormont, a férfi meg nem szeretne óvszert, akkor pl. ott van a pesszárium, vagy több, kevésbé hatékony módszer kombinálása.
Csak egy normális kapcsolatban beszélgetni, kommunikálni kellene és mindenkinek elmondani a saját érveit, majd konszenzust, de legalább kompromisszumot keresni. Nem mindenáron a másikra erőltetni az akaratod. Azt meg már csak mellékesen említeném meg, hogy lehetne gumiban gyakorolni. Az, hogy gumiban lelankad, első sorban pszichés probléma, amin azért lehetne változtatni. Persze azt döntsd el te, hogy melyik nőért és hogy éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!