Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rémisztgetik itt egymást, hogy a tabletta nem véd a 7 napos szünetben?
Én akkor lepődtem meg, amikor valaki a hormonokról kérdezte, és akkor az volt a válasz, hogy írja mellé a hormonok normálértékeit is. -.-...Könyörgöm, még a segédápolóknak a gyorstalpalón is megtanítják bizonyos hormonok értékeit, akkor hogy lehet, hogy egy nőgyógyász nem tudja??? Nem csak az endokrinológusoknak és a belgyógyászoknak kell értenie a hormonokhoz, ugyanúgy, ahogyan egy vakbelet ki kell tudni venni mindenkinek.
A tabletta ugyanúgy véd a 7 napos szünet alatt is, így van kitalálva.
jav. *valakit * hormonértékekről
Én nem tudom melyik orvos volt, nem is emlékszem már rá, nem is érdekel annyira, dehát nah..
megnéztem a doki honlapját és máris híres lett ez a kédés :DDD ezt írta:
Próbáljon meg kérem egy kicsit logikusan gondolkodni. Ha azt írják a tabletta szedéséről, hogy azonos időpontban kell őket szedni és 1 tabletta véletlen kihagyása esetén is már mindenféle rendszabályokat kell életbe léptetni, akkor ha ugyanezt 7 napig csinálja valaki, akkor mitől lenne védett azalatt a 7 nap alatt? Akkor most ki rémisztget kit? Sikerült meggyőznöm vagy még mindig a fórumos hozzászólók a meggyőzőbbek? Jó hogy elküldte ezt a linket, így legalább tudom azt is, hogy ontom magamból a hülyeségeket, és a tabletták hatásmechanizmusáról sincs gőzöm sem. Mindössze 14 évet töltöttem többek között hormonális fogamzásgátlók kipróbálásával, de hát mit számít ez? Úgy látszik kevés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!