Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Lidl-ben kapható óvszerekről?
Durexet szoktunk használni, de olyan árban van, hogy ezzel az erővel tablettát is szedhetnék, ha lehetne (eü. gondok miatt nem tehetem). Mi a véleményetek ezekről az ismeretlen márkákról, amiket a kisebb kereskedésekben lehet kapni. Olcsóbbak, mint a Durex, amit inkább szerintem a márkanév miatt kel megfizetni (szakadt már el nálunk az istenített márka, nem is egyszer...), de vannak-e olyan jók, hogy ne hagyja cserbe az embert.
Tapasztalatok?
Nekünk a durex az már többször szakadt.
Csak lifestyles az ami nem szakadt még soha.
Mondos nevű márka (a Lidl-ben). Kb 10 éve azt használom mindig.
4 fajta van. Sima, gyümölcsös, vékony és rücskös. A pénztáraknál szokott csak kitéve lenni, külön hátul véletlenül sem, hogy mindenki láthassa a sorban, amikor leveszed :D
Ja igen és szerintem vicc nélkül több százat elhasználtam már és még sosem lett semmi gond belőle. Megbízható, jó márka. MADE IN GERMANY. 12 darab 750 ft-ba kerül. Csak ajánlani tudom.
"12 darab 750 ft-ba kerül"
na pontosan erről beszéltem. egy nagyobb csomag Durex 2-3000 forint. pofátlanság.
18-19 évesen asszem én is használtam Durexet, de rájöttem hogy csődbe megyek tőle.
Egy termék nem feltétlenül szarabb attól, hogy olcsóbb. Rengetegszer a reklámköltségek miatt drágább két egyforma termék egymáshoz képest. Tehát az egyiket agyonreklámozzák, hogy azt többen vegyék és azokat a reklámköltségeket be kell építeni az árba is.
Látott már valaki Durexen kívül más óvszerreklámot a TV-ben? Na erre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!