Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#1.
Ez oké, de míg külföldön 60db óvszert veszel 267 Ft-ért, addig itthon ezt sokszoros áron tudnánk megtenni, így a kérdés jogos, engem is érdekelne (persze nem vennék olyat, csak kíváncsi vagyok).
Én nem feltétlen bíznék meg benne, bár kitudja, próbából lehet venni aztán bontsd ki és kezd el kínozni, dörzsöld fújd fel marha nagyra, engedd tele vízzel, nézd meg bírja e.
De amúgy őt ajánlom
Nagyon jó áron árulja őket, mindegyik eredeti, én összesen 100db ot használtam el a termékei közzül, egyikkel se volt gond.
Véleményem szerint ez ugyan az a termék, amit Kínában árulnak.
Csak annyi a különbség, hogy Eperke 3800Ft-ért ad 40 Db-ot, Kínából pedig 270Ft-ért veszel 60 db-ot, szóval azért 270 Ft-os befektetéssel simán van neki 4000 Ft haszna..., jól csinálja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!