Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap elhagytam a fogamzasgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap elhagytam a fogamzasgatlom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap este elhagytam a Symicia nevezetu fogamzasgatlomat amiben meg 11 szem volt.. mihez kezdjek? Nincs nalam masik levellel hisz jovohonapra kellene es ma szombat van, holnap nincs nyitva gyogyszertar.. vegyek ujat? Kezdjem elolrol? Vagy ilyenkor mi a teendo?

2017. nov. 11. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
A leghamarabb amikor tudsz, menj el az orvosodhoz receptért, és őt kérdezd meg, mi a teendő. Valószínűleg azt mondja, hogy hagyj ki egy-két hónapot, és az új levél elkezdésekor csinálj úgy, mintha előtte nem szedted volna (szóval várjatok, nem véd azonnal).
2017. nov. 11. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
.... es csak szopi-nyali legyen.
2017. nov. 11. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha 11 szem volt még a levélben, akkor pont a második héten vagy, ami szerencse, mivel ilyenkor egy szem kihagyása nem okoz problémát. Ha tegnap bevetted, akkor holnap azonnal szerezz be egy új levelet, a holnapi szemmel együtt vedd be a mai, kimaradt szemet is, és ennyi. Addig szedd, amíg az előző levelet szedted volna (11 napig), a szokásos naptól tarts szünetet, ahogy szoktál.

A levél maradékát tartsd meg, hátha szükség lesz egyszer megint pótlásra. A szokott időben pedig kezdj el egy teljes, egész új levelet.

2017. nov. 11. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!