Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam a fogamzásgátlóm?
Ez a konkrét típustól függ amit szedsz szerintem, de én egy hónapig tuti h használnék gumit. Olcsóbb mint a gyerek, tudod.
Am én így csináltam, ajánlom neked is a továbbiakra:
Vettm egy 3 havi adagot, az egyiket szétvágtam 3 részre, egy kisebb (3-5 szem) darab volt a pénztárcámban fixen, a maradékot elfeleztem, fele otthon volt (több mint egy hétre elég) a másik fele pedig a koleszban. A másik 2 levéllel szedtem be, és amikor a 2. levél fogyott, akkor irattam a következő adagot, így ha elhagytam/otthonhagytam is mindig időben volt tartalék, pl ha mégiscsak másnál aludtam egy estét akkor is ott volt a pénztárcában, meg ha elfelejtettem hazavinni/visszahozni akkor is ott volt fixen a szobámban. Ha nem vagy kolis, akkor tarts pl a barátodnál párat.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!