Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes ha a fiú nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes ha a fiú nem ment el, de az előváladéka az újjával belém került?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy a barátommal még nem feküdtünk le de petting már volt! Nem ment el de én mégis félek, hogy előváladéka estleg belémkerült! Szerintetek mennyi az eselye, h terhes lettem? Nagyon parázok!

A menstruációm elég rendszertelen, néha azt sem tudom mikor fog megjönni. Nem tudom már leket bemesélem magamnak, hogy terhes lettem.Lehet azért késik mert stresszelek meg a hónapban volt egy tüszős mandula gyulladsom, és az is befolyásolhatja nem?

Segítsetek!! Légyszi :S

2010. máj. 30. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz terhes, nyugodj meg! De bakker hány éves vagy te, hogy ilyeneket nem tudsz???
2010. máj. 30. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyugalom tényleg nem lesz semmi baj. Nem láttam és nem is hallottam soha olyan esetről, hogy valaki ujjtól esett teherbe. :)
2010. máj. 30. 14:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Én nem is azt mondtam hogy az újjától , hanem ha az újjára rákerült az előváladék és ugy a hüvelyembe! Mert már hallottam ilyenről. Köszike a válaszokat :D.
2010. máj. 30. 14:36
 4/9 anonim válasza:
Az előváladék (feltéve, ha nem volt korábban magömlése) nem tartalmaz spermát, mert az a prosztata váladéka.
2010. máj. 30. 14:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Az előváladék nem a prosztata váladéka hanem a cowper mirigyek váladéka. A prosztatanedv az ejakulátummal ürül, ezt hívják köznyelven spermának, holott a sperma is az alkotórésze az ejakulátumnak.

Tudom, hogy nem az ujjra értetted én sem, csak egyszerűen fogalmaztam, ilyen módon nem lehet teherbe esni, nekem akárki akármit mond :)

2010. máj. 30. 14:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát én már annyi helyen olvastam hülyeségeket! Remélem hogy igazatok van, mert én is ugy hiszem ha még nem is ment el a fiú, de volt egy kis váladáka eseteg kicsi az eséj rá és remélem nem én leszek pont az a szerencsétlen!! :D

Lehet azért késik mert am is rendszertelen meg még parázok is!! Szerintetek is?

2010. máj. 30. 14:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy terhes :) De ha ennyire félsz akkor tedd bele a kezét a mosdókagylóba, dobd bele a szappant és nyisd rá a csapot, akkor tutira nem kell aggódnod :):)
2010. máj. 30. 15:04
 8/9 anonim válasza:

Szia, hát nem tudom honnan veszitek, de az un. nevezettt "gyönyör-cseppektől" mely az orgazmust megelőzően az izgalmi szakaszban jöhet ki a srác péniszén, tartalmazhat spermiumot. Tehát teherbe esés nem kizárandó, de nem is biztos. Menj orvoshoz minnél előbb...

20/F

2010. máj. 30. 15:27
 9/9 anonim válasza:

Az előváladék tartalmaz spermát, tehát lehetsz terhes, de kicsi rá az esély. De ha nagyon félsz vegyél egy terhességi tesztet. Az sosem árt meg

G.

2010. máj. 30. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!