Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment bennem, vagy csak ennyire? Többi lent!
Nem feküdtem le még fiúval, most történt meg az első alkalom. Sajnos tabit nem szedek, a barátomnál pedig nem volt óvszer, csak úgy történtek a dolgok...Tudom, hogy ez így nagyon felelőtlen volt, de valahogy abban a pillanatban ez tűnt jónak.
A fiú kivette időben belőlem, nem éreztem, hogy elélvezne bennem, ráadásul nagyon figyelt is rá, hogy időben kint legyen. De nem láttam azt sem, ahogy esetleg előttem élvezne el...viszont azt éreztem, hogy odalent eléggé nedves vagyok. Gyorsan kirohantam a mosdóba, mert nem tudtam, hogy az ondó vagy csak hüvelyváladék az...Egy papírral megtöröltem és megnéztem, milyen az állaga,színe...Nem volt fehér, meg sűrű sem, nem száradt gyorsan. Átlátszó volt és nyálkás mint a hüvelyváladék...Most akkor nem élvezett el bennem, igaz? Mikor megkérdeztem ugyanezt tőle, ő azt mondta, nem történt semmi, időben kint volt. De akkor miért nem láttam elmenni magam előtt?..
Épp a napokban írtak egy megfigyelésről: a fallosz kialakítása, formája a legideálisabb arra, hogy szépen kikotorja belőled a nemkívánatos spermát. Fene se gondolná, hogyha tényleg beléd élvezett valaki, akkor majd pont még egy közösüléssel lehet megoldani a problémát...
Nem a meddő pasik száma sok, hanem vannak akik tényleg képesek uralni a farkuk és felelősséggel csinálni a dolgokat. Az, hogy a te urad nem ismerte a korlátait, ne legyen már bizonyíték könyörgöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!