Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlás, a teherbeesés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlás, a teherbeesés lehetősége?

Figyelt kérdés

A párommal már egy ideje együtt vagyunk és lassan már elérünk addig,hogy lefeküdjünk egymással (nekem és neki is első alkalom). A fogamzásgátlás témájában már sokat keresgettem, de megszeretnék bizonyosodni róla, jól fogtam e fel.

1. Ha az előjáték közben rajta még nincs gumi és én nem szedek fogamzásgátlót, a pénisz nem kerül bele a hüvelybe, de viszont a közvetlen közelébe igen akkor az előváladéktól teherbe eshetek?

2. Ha később fogamzásgátlót fogok szedni már nem feltétlenül szükséges gumival védekezni? Tudom,hogy a tabletta sem nyújt 100% védelmet,de akkor is.

A válaszokat előre is köszönöm.

2017. okt. 18. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a pénisz nem kerül a hüvelybe, és az előváladék sem, akkor nem lehetsz terhes. Alapszabály, amit tarts be, péniszt hüvelybe csak gumival, fél percre se

2. Nem kell gumival ha tablettát szedsz. Ha jól szeded, (és nincs antibiotikum, hányás, hasmenés) szinte 100 % a védekezés

2017. okt. 18. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon kicsi az esély a petting közbeni terhességre, ahhoz azért kell a behatolás is. Viszont elég akár ha csak 1-2 cm teszi be.

A tuti ha petting még gumi nélkül, de amikor beteszi akkor az első pillanattól legyen rajta.

Ha fogamzásgátlót szedsz, nem kell más védekezés, csak ha valami gyengíti a hatását (pl komoly hasmenés, antibiotikum, hányás)

2017. okt. 18. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzásgátlónál azért a legelső hónapban nem árt a kiegészítő védekezés, de a nőgyógyászod ha értelmes, akkor felhívja rá a figyelmedet. Egyébként elég akkor, amit a többiek is elmondtak: hányás, hasmenés - felszívódás miatt.
2017. okt. 18. 22:18
 4/6 A kérdező kommentje:
És ha tablettát szedek akkor bennem is elmehet igaz?
2017. okt. 22. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Igaz.
2017. nov. 2. 16:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgy tudom még az alkohol is befolyásolja a hatását.
2017. nov. 27. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!