Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem bevenni. Gáz? A többi kérdésemre is válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Minden este olyan 8-9 körül szoktam bevenni a gyógyszerem, de még nem szoktam hozzá, és néha csúszok 1-2 órát. Csütörtökön kb. este fél 22 fele vettem be, azonban tegnap este elmentem bulizni, és elfelejtettem. Ma reggel fél 8kor riadtan keltem fel, hogy elfelejtettem beszedni. Összességében kb este 9 fele szoktam bevenni mindig. Most reggel bevettem fél 8kor, tehát késtem vele kb 10-11 órát. Ma is este 9 fele kéne bevennem. AKKOR MA A SZOKÁSOS IDŐPONTBAN VEGYEM BE, ATTÓL MÉG HOGY TEGNAP ELFELEJTETTEM ÉS MA REGGEL VETTEM BE UGYE ? A másik problémám az, hogy ma veszem be az utolsó tabimat. Akkor az azt jelenti, hogy kb. hétfő-kedden fog megjönni a bajom. A második kérdésem az lenne hogy : A MAI NAPTÓL SZÁMÍTOTT EGY HÉTIG NEM KELL BEVENNEM FOGAMZÁSGÁTLÓT? magyarul jövő 7 szombaton kell elkezdenem a következő 21et ? És az utolsó kérdésem pedig, hogy ugye ma veszem be a 21. tabit, és MEDDIG KELL MÉG VIGYÁZNOM A BARÁTOMMAL SZERETKEZÉS KÖZBEN ? Most kezdtem el szedni 3 hete. Néha késtem 1-2 órát, most volt az először h többet. Ez nem fogja befolyásolni a későbbiekben a hatását ???? A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !!!!!!!2010. máj. 29. 08:36
1/6 anonim válasza:
miért kell ordibálni? olvasd el a betegtájékoztatót...
2/6 anonim válasza:
ez az.. olvasd el.. ne itt irogass 5000 kérdést ugyanarra vonatkozóan.. áá
3/6 A kérdező kommentje:
SORRY DE NEM TALÁLOM! azért kérdezem meg itt...ha meg lenne valszeg nem itt kérdezősködnék nem ????
Amugy meg ki ordibál ?:D nem tudtam h az írásomból le lehet szürni azt is h milyen hangsullyal mondom ...:D de mindegy -.-"
2010. máj. 29. 08:58
4/6 anonim válasza:
neten általában fent van a betegtájékoztató. keress rá.
5/6 anonim válasza:
A CSUPA NAGYBETŰVEL ÍRÁS ORDIBÁLÁST JELENT !!! XD na szóval...én is jártam már úgy, h reggel vettem be, 12 órán belül pótolni kell az a lényeg. Ha ma veszed be az utolsót este, akkor holnaptól van az első nap, a 7 napos szünetből. Ha ez letelt, a 8. napon vedd be a kövi levél első bogyóját.
6/6 anonim válasza:
Ha még alapvető dolgokat sem tudsz miért nem kérdezted meg az orvosodtól?Am. ott van világosan a tájékoztatón, 12 órán belül vtál, gondolom tudsz számolni -.- am meg nem kell mindig pontosan 9kor bevenni, nem lenne nagy tragédia ha 3 óra múlva vennéd be -.- a 7 napos szünet meg adja magát
21et szedsz, aztán 7 nap szünet, tehát megvan a 28 ciklus, tehát 8. napon beveszed az első bogyót, de komolyan, ez olyan logikus..nem tudom miért nem tudsz rájönni magad is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!