Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a megoldás jó?
Még szűz vagyok, van egy barátom, akivel már komolyan gondolom a dolgot, szeretnék vele lefeküdni.
De nagyon félek a teherbeeséstől, egy csómó helyen olvasom, a nem kívánt terhességet, méhen kívüli terhességet, kiszakad az óvszer stb.
Viszont most olvastam a Pharmatex-ről.
Ha azt párosítom az óvszerrel az úgy mennyire jó megoldás?
Kicsit kezdek paranoiás lenni, ami nem jó, mert már lassan a kedvem is elmegy az egésztől, hogy mindenhogy megvan az esélye a teherbeesésnek..
Előre is köszönöm a válaszokat!
3 évig úgy sexeltem páromal hogy nem védekeztünk csak ki rántásal 1 éve találtunk jó méretet párom péniszére. 2x szakadt el eddig de mint a 2x észre vettük és vett fel újat szóval ne paráz rá ennyire! :)
19/L
Mi több mint egy évig csináltuk úgy óvszerrel, hogy belémélvezett párom. Egyszer sem szakadt ki, terhes sem lettem. Azóta meg tabira váltottunk. Szóval ne aggódj e miatt :)
A pharmatex óvszerrel párosítva jó, magában viszont nehogy használd, csak egy jó tanács. Mert eléggé megbízhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!