Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiaknak milyen megoldas letezik?
Van tabletta amit a nőnek a hüvelyébe kell felhelyezni 10-15 perc alatt felóldódik és utána mehet a szex. Viszont NEM SZABAD kimosni aktus utàn sem azonnal a hüvelyt. Egy 20 percet érdemes vàrni. Ez a tabletta megöli a spermiumokat. Csak annyi,hogy ez kis procedúràt igényel minden szex előtt.
De valamit valamiért.
19/L
Én a komolyabb orvosi beavatkozásokat nem tanácsolnám - Ilyen pl a spirál is. De ezt majd eldöntitek ti,hogy milyen védekezési módszert akartok.
19/L
Én sem arra gondoltam,hogy felkell majd d#ni a zuhany rózsát a hüvelybe. Csak annyi,hogy ez a tabletta amikor felóldódik akkor kicsit hideg lesz a hüvely és nedvesebb lesz a nemi szerv, tulajdonképpen a védekezés mellett tisztítja is a hüvely bemenetet. Amúgy az utasításon rajta van,hogy nem szabad kimosni, mert lehet van aki aktus után megmosnà a punciját nem csak azért mert folyik belőle a sperma, de mittudom én sosem ke#ltem. Csak segíteni akartam.
19/L
Férfiaknak a legjobb megoldás a TicTac. lehetőleg ne mentolos mert az csíp.
Multkor tescoban vettem akciósan, egy szemet kell felhelyezni aktus előtt a kukidba és ez megakadályozza a sperma kiáramlását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!