Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ferfiaknak milyen megoldas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiaknak milyen megoldas letezik?

Figyelt kérdés
A baratnom mar nem szedhet fogamzaagatlo tablettat, es nem szeretnenk ovszert hasznalni. De viszont biztonsagosan szeretnenk szeretkezni. Letezik ferfiaknak valamilyen tabletta ? Vagy a noknek mas modszer ? Varok minden otletet.
2017. júl. 11. 18:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ milyen okból nem szedheti a fogamzásgátlót. De a hüvelygűrű jó megoldás lehet,nézzetek utána!
2017. júl. 11. 21:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne finnyáskodj, és huzz ovszert. A barátnod szedte a tablettát jo ideig. Akkor most te teszel érte valamit. Amugy meg ez csak kifogás, h nem akarok ovszerrel. 5-6x felhuzod, és megszokod. Szuz lány is fél a fájdalomtol, de tul teszi magát rajta. Te is tul teszed magad.

UI. Ha a fogamzásgátlot nem számítjuk, az ovszertol nincs megbízhatobb védekezési forma. Már csak ezért is megéri. Es a legegyszerubb is.

26F

2017. júl. 12. 13:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Koszi utolso es a tobbiek valaszait. Se a baratnom, se en nem szeretnenk ovazert hasznalni.
2017. júl. 12. 13:22
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom miert olyan nehez egyeseknek felfogni, hogy az ovszer nem mindrnkinek jon be. En csaj vagyok es sert az ovszer, barmilyen vekony, barmilyen marka, sikositva. Faj es erzem hogy tepi a borom es kiszaritja a huvelyem.
2017. júl. 12. 13:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Gondolom fogamzásgátlót az ösztrogén miatt nem szedhet, viszont a minipillek nem tartalmaznak semennyi ösztrogént, úgyhogy azt esetleg érdemes lenne megkérdeznie, de mint az egyik előttem író mondta, azt tényleg percre pontosan kell szedni.

Emellett ott van még a hormonmentes spirál, illetve tudtommal a fogamzásgátló injekció sem tartalmaz ösztrogént (ezt 3 havonta kell beadatni), így azt is érdemes lenne megkérdeznie.

2017. júl. 13. 13:26
 16/16 anonim ***** válasza:

14!

Van olyan nő akinek mindenféle gombásodást hoz ki a sikosító amivel kezelik az óvszert.

Megbuggyantja a ph-t...

Kérdező! Férfiaknak tudtommal nem is lesz foggamzást gátló bogyó.

Nődoki tegyen javaslatot a hölgynek, mert van azért kínálat a gyógyszeren kívül is.

2017. júl. 14. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!