Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Belara fogamzásgátlórol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belara fogamzásgátlórol vélemények?

Figyelt kérdés
mellékhatások?mennyi idő után biztos a védettség?
2010. máj. 27. 22:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Én nem szedem 90/f
2010. máj. 27. 22:49
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Én azt szedtem szépségem, mégis terhes lettem.. Szűltem 2 cigányt, 6 románt, 2 horvátot, 6os ikreket is csodálatosan, szépségesen, ordibálva

Hogy a fene esne bele azokba a tablettákba... Már teljesen kitágultam a sok szülésteől.. Csak úgy potyognak belőlem a kölykök, hát mi vagyok én vmi gyerekgyár?? Hát azé jó hogy nem má...

Babi néni

2010. máj. 27. 22:50
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Babi néne! Nem a kőlevestől terhes maga??
2010. máj. 27. 22:51
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem Babi néni, nem gyerekgyár, hanem nyűl :D
2010. máj. 27. 22:51
 5/12 A kérdező kommentje:
hát babi néni akkor ott nincs jóság:D csőőő
2010. máj. 27. 22:55
 6/12 anonim ***** válasza:
NYeeem én a Gazsitól, a Dezsőtől, a Józsitől meg mittomén kitől vagyok terhes
2010. máj. 27. 23:09
 7/12 A kérdező kommentje:
azért rendes válaszoknak is örülnék..
2010. máj. 28. 08:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Úristen,behaltam a röhögéstől..:D

Na de komolyan: mindenkinél más hatása van egyes gyógyszereknek,ha valakinek ez nem vált be,attól lehet hogy neked ez fog.

2010. máj. 28. 09:39
 9/12 anonim ***** válasza:

én ezt szedem,eddig megvagyok vele elégedve.már a 8.levélnél tartok most fog elfogyni.voltak elején mellékhatások(ingerlékenység)de elmúlottak.hízni se híztam (az szép szám lett volna így is duci vagyok:)

szóval szerintem jó!!!neked nem vált be?

2010. máj. 28. 10:13
 10/12 A kérdező kommentje:
most kezdtem el szedni de mindenki mást mond. előző te mennyi idő után feküdtél le a pároddal? mert a beteg tájékoztatóra 1hét van írva de több helyen olvastam hogy többet várnak
2010. máj. 28. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!