Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Symicia fogamzásgátlóról vélemények?
Mától kezdem el szedni, érdekel kinek mi a tapasztalata vele? Hízás vagy egyéb mellékhatások voltak-e?
20L
Csütörtöktől szedem. Első fogigátlóm. Hát, lekopogom egyelőre nincs negatív mellékhatása, max az h kicsit nyomott vagyok tőle. Szóval olyan tompa. A menzeszem 3. meg 4. napján görcsölt a hasam, előtte amikor nem szedtem akkor max az első és a második napon szokott fájni. Érdekes.
Amúgy itt ez az oldal, csak erről a fogamzásgálóról írtak véleményt. [link]
Van pozitív negatív tapasztalat. Valakinek hüvelyszárazságot és libidócsökkenést okozott. Valakinek pedig megnőtt tőle a cicije. Ja valaki meg 3 hétig menstruált. Ilyenekre emléxem. Nézegessétek meg ha érdekel.Ja és ha vmit tapasztalnék magamon akkor majd megírom ide.Lassan egy hete szedem már :)
Barátnöm 5 Honapja szedi.
Amit ő észrevett , elmondás alapján, hangulatingadozás az elején,de a hüvelyszárazságot én nem tapasztaltam nála :)
A cicje néha feszit amikor ujra elkezdi mensi után de egy méretet nőt is neki é nem hizott.
A tabit elötte 3-4 nappal szokta megrendelni.
Rem hasznos volt :)
Nekem 5900 ft volt.
Hát egy hete szedem, eddig nem tapasztaltam semmi furát, csak hogy 1 nappal tovább tartott a menstruációm. Annak is a gyenge része. Mennyi idő alatt jönnek ki a mellékhatások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!