Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex vélemények?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A héten megfáztam, az orvosom Sumetrolimot írt fel rá. Mondtam neki, hogy fogamzásgátlót szedek, azonban csak annyit mondott rá hogy az antibiotikumot és a fogamzásgátlót 3-4 óra különbséggel vegyem be.
Hát, én ebben nem bízok, de azért így fogom őket szedni, elmentem azért a gyógyszertárba és vettem Pharmatex hüvelykúpot.
Mi a véleményetek a Pharmatex termékeiről? Ilyen esetben megfelelő kiegészítő védekezésnek?
2017. szept. 22. 13:58
1/2 anonim válasza:
Kiegészítőnek biztos jó de önállónak nem ajánlom. Két gyerek is van a családban aki ennek a terméknek köszönheti a létét. (szerintem kormányzati beavatkozás miatt forgalmazzák a népességcsökkenés megállítására).
2/2 Viktorka26 válasza:
Mi a párommal 13 évig kuppal/ krèmmel használtuk! Elrg sürűn! Semmi "baj" nem lett! Amikor akartuk hogy legyen baby azonnal jött is! Szülés után 10 hettel újra a krémmel "dolgozunk" ma a babánk 19 hónapos! Nem tervezünk tesót! Szóval .... ez a 13-14 év és csak eztel védekeztünk sem megszakitva sem sehogy csak krémmel számunkra meggyöző!! Ezzel nem azt akarom elérni,hogy na most mindenki rohanjon vegye meg éz bumm!!! Csak le irtam higy mi a parommal a másik oldalra állunk akiknek igen is bevállt védekezési ezköz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!