Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex vélemények? Hormontartalmú fogamzásgátlót nem szeretnék használni, erről pedig most hallottam, hogy hormon mentes. Mennyire megbízható? 19/L
Nos, mi használtuk barátnőmmel, önnyugtatás céljából.
Neki bejött, egy működő petefészekkel.
Viszont nekem nem: tartós hüvelyi tartózkodás esetén marta (!) a cerkát, szabályosan. Emellett olyanokat olvastam róla, hogy kb 65-70% a hatékonysága, ami, be kell vallani, nem kiemelkedő.
Nem javasolnám.
26/F
Hüvelytabletta mar nem kicsit,,férfit nőt .
De a kúp az jó.
És ha elolvasod a használati utasítást, és BE IS tartod a benne leírtakat,akkor véd 5 évig védekeztünk csak vele és semmi gond nem volt belém is élvezett legtöbbször párom.
A tabletta maró hatású, viszont a kúp jó, csak faggyú szaga van.., A megbízhatósága betartott előírással kiemelkedő szinte 100%.
Az a vélemény, hogy 30 meg 60% az a kommentelők és a fórumozók agyában született meg, mivel 5 éves tesztvizsgálaton átesett termék, ahol be is tartatták a tesztalanyokkal az előírásszerű használatot, viszont azért tartják a nőgyógyászok megbízhatatlannak mivel az esetek nagy százalékában ahol becsúszott a baba, azok azt hazudják, hogy ezzel védekeztek, pedig eszükben sem volt a védekezés! Másrészt a nőgyógyász szereti a visszajáró pácienst, mivel ő azokból él és a hormontartalmú tabletta felírása miatt eleve visszajáró vendégek lesznek azok akiket lebeszél a hormonmentes fogamzásgátlásról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!