Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szeretkezés előtt hátra kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkezés előtt hátra kell húzni a bőrt a hímvesszőn az óvszer felvétele előtt?

Figyelt kérdés

2017. szept. 17. 17:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Fogsz egy kemény 100 ft-os gumit, és kipróbálod otthon

Komolyan, ennyi eszük sincs a mai kis takony pulyáknak, de már dugnának??

2017. szept. 17. 17:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha érezni is akarsz valamit akkor célszerű.
2017. szept. 17. 17:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen célszerű.
2017. szept. 17. 17:40
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Olvasni is meg kellene már tanulni!

Van külön SZEXUALITÁS kategória is!

És mi lenne, ha még szex előtt magadnak gyakorolnád, hogy szex alatt ne tűnjél annyira töketlennek és ügyetlennek?

2017. szept. 17. 17:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha tudsz olvasni ott a használati utasító de grat
2017. szept. 17. 18:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
ya
2017. szept. 17. 18:16
 7/12 Lac74 válasza:
100%
Igen ! A polót is leveszed mielőtt beállsz a zuhany alá .
2017. szept. 18. 02:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Már bocsánat! De nem úgy születünk, hogy mindent tudunk. Újszülöttnek minden vicc új. - szokták mondani.

Ha valaki banális kérdést tesz fel, az nem jelenti, hogy buta, csupán nem volt eléggé figyelmes és önálló gondolkodású.

Tanácsot kér valaki, akkor segíteni illik, nem leszúrni, hogy milyen hülyéket kérdez. (Bocs, csak ti voltatok itt! - jönne a jól bevált frappáns válasz)

A próbáld ki egyedül válaszoknak igazuk van! Valóban a legjobb megoldás, ha veszel egy doboz óvszert és önkielégítés közben kipróbálod. Nem csupán a használati utasításból tudhatod meg, miként kell, hanem akár videó segítséget is igénybe vehetsz.

https://www.youtube.com/watch?v=CSIuC2zLtHY

https://www.youtube.com/watch?v=GpmHXaRuBHI

Utóbbi angol nyelvű, de nagyon vizuális a téma, így megérthető. Ebben kitérnek arra is, hogy a fitymát hátra kell húzni.

Egy megjegyzés: Akinek fitymaszűkülete van, annak ez nem fog menni. Nekik maximálisan javasolt urológus felkeresése. A fitymaszűkület műtét nagyon fontos szexuális és egészségügyi szempontból. Előző esetben, sokkal jobb, sokkal intenzívebb intim életet élhet a műtét után. Második esetben pedig, a könnyebb tisztálkodás miatt számos betegségtől mentesülhet.

Nem kell megijedni, nem feltétlenül kell teljesen megszabadítani a péniszt a fitymától, lehetőség van egyeseknél a részleges műtétre is. Ebben az eseten csak a beszűkült részt távolítják el.

A műtét nem jár fájdalommal, a gyógyulási szakasz minimális kellemetlenséggel, amely kb. egy hét. 6 hétig nem lehet szexuális életet élni (még egyedül sem ajánlott). Utána viszont megtapasztalhatja a különbéget az illető. Akkor megérti, miért ajánlják az urológusok ezt a kis beavatkozást! ;-)

2017. szept. 22. 11:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de milyen fa**otok van nektek?

Hát én ha akarnám se tudnám merev állapotban ráerőltetni a makkomra a bőrt, magától eleve hátul van, úgyhogy nem kell rajta huzigálni semmit se... :D

Amennyit meg magától előre tud mozdulni az meg a gumi feltekerése közben simán hátramegy, nem tudom mit kell ezen túlokoskodni.

32/F

2017. szept. 22. 11:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem húzom hátra, mert az fájna. Eddig kétszer használtam így óvszert és azzal, hogy hátrahúzás nélkül (sőt még előrébb húztam a bőrt) vettem fel, a gumi tartotta rendesen és a barátnőmbe való behatolás már nem fájt nekem, mint gumi nélkül.
2017. szept. 23. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!